Platform over productie- en procesautomatisering
10 jaar Automation24
Online shop voor automatiseringstechniek viert zijn 10e verjaardag

10 jaar Automation24

Automation24 GmbH werd tien jaar geleden opgericht. Wat in mei 2011 begon als een start-up, groeide al snel uit tot een internationaal bedrijf. Tegenwoordig heeft de onlineshop voor automatiseringstechniek meer dan 100.000 klanten in tien Europese landen en de VS.                       

Automation24 is sinds 1 jaar ook in België op de markt.

Compleet assortiment voor automatiseringstechniek

Automatiseringsprofessionals kunnen momenteel ongeveer 6.000 artikelen van meer dan 40 merkfabrikanten vinden op  www.automation24.be/nl. Het assortiment strekt zich uit van sensorsystemen, procesinstrumentatie, besturings- en aandrijftechniek tot industriële communicatietechniek, schakel- en beveiligingstechniek en van commando- en signaleringsapparatuur tot behuizingen en schakelkasten.

Als pure online winkel biedt Automation24 zijn klanten technische ondersteuning via telefoon, e-mail, live chat, Microsoft Teams en ondersteuning op afstand via TeamViewer. Bij het samenstellen van het assortiment hecht het bedrijf veel belang aan een hoge beschikbaarheid en snelle verzending. Bij Automation24 zijn alle producten vanaf het allereerste stuk verkrijgbaar tegen een scherpe prijs-prestatieverhouding, zelfs voor kleine hoeveelheden.

Over automatisering 24

Automation24 GmbH heeft zich gespecialiseerd in de internetpostorderactiviteiten. Het complete assortiment automatiseringstechniek omvat circa 6000 artikelen uit de sectoren sensorsystemen, procesinstrumentatie, besturings- en aandrijftechniek, industriële communicatietechniek, meet- en regeltechniek, industriële verlichting, schakel- en beveiligingstechniek, bedienings- en signaleringsapparatuur, stroomvoorziening, behuizingen/schakelkasten, gereedschappen en aansluittechniek. Alle producten zijn bij Automation24 verkrijgbaar in kleine hoeveelheden vanaf het eerste stuk tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details