Platform over productie- en procesautomatisering
Alles live: de Eplan Virtual Fair

Alles live: de Eplan Virtual Fair

Vorig jaar verwelkomde Eplan, leverancier van oplossingen, ongeveer 1.400 deelnemers uit 73 landen op zijn internationale Virtual Fair. Indrukwekkende cijfers – en dat al in een tijd voordat dergelijke virtuele formats bijna overal standaard zijn geworden. Dit jaar zal de belangstelling voor nieuwe, innovatieve Leadership Talks, praktijkgerichte webinars en wereldwijde chats voor praatgroepen met andere gebruikers, naar verwachting weer groter zijn.

Op 15 september 2020 gaat Eplan in alle tijdzones online met de internationale Virtual Fair. Tal van landenpaviljoens zijn in het format geïntegreerd, terwijl regionale teams webinars zullen houden – zoals hier getoond in bijvoorbeeld de VS.

Voor de Eplan Virtual Fair staat dit jaar een zestien uur durend compleet programma gepland. Deze wereldwijde ‘online vakbeurs’ vindt voor de vijfde keer op rij plaats en verheugt zich in een voortdurend groeiend aantal bezoekers uit de hele wereld. De beurs kan van 06.00 ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds (CEST) live worden gevolgd, inclusief presentaties en chat. Het concept voor de Eplan Virtual Fair is dit jaar verder verfijnd: een groot aantal landenpaviljoens werd geïntegreerd en de regionale teams zullen hier live presentaties geven – bijvoorbeeld vanuit Spanje, Frankrijk, China en de VS.

Tal van live demonstraties bieden gebruikers een diepgaand inzicht in de software, terwijl Eplan experts actuele tips en tricks geven voor het dagelijkse werk in engineering – bijvoorbeeld over het digitaliseren van engineering taken met Eplan Preplanning of over het bekabelen van machines en apparaten met behulp van een digital twin. Eplan consultants delen hun kennis met bezoekers in tutorials en webinars. Keynote presentaties van klanten als Magtron-ics uit Japan, Systems Engineering uit Denemarken en A&E Engineering uit de VS vormen enkele van de praktijkrelevante highlights op deze beurs. Geïnteresseerden krijgen zo een waardevolle, diepgaande blik op zeer specifieke best practices in engineering.

Leadership Talks met de directie

De vooral praktische oriëntatie van het evenement richt zich eveneens op het senior management: tijdens de nieuw geïntroduceerde Leadership Talks – met CEO en directie – staan strategische onderwerpen op de

agenda:

– Datacontinuïteit en -kwaliteit als doorslaggevende factoren voor succes

– Verhoging van de productiviteit met diensten

– Geïntegreerde waardeketen in schakelkast-engineering.

Ook het middenkader kan zich verheugen op een interessante mix van onderwerpen. Het integreren van configuraties voor geautomatiseerde engineering, cloud-gebaseerde oplossingen in het ecosysteem van industriële automatisering, of het implementeren van een volledige digitalisering zijn enkele van de thema’s van de talrijke live presentaties.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich gratis registreren voor de Virtual Fair op: www.eplan.de/virtualfair

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details