Platform over productie- en procesautomatisering
Altijd de juiste voeding voor uw toepassing
De compacte, value-for-money LYTE ll serie is voor menig gangbare, industriële toepassing dé ideale oplossing.

Altijd de juiste voeding voor uw toepassing

Nochtans kan het net interessant zijn om al van bij het begin van het traject de juiste keuzes te maken. Delta heeft als wereldspeler in elektronica het ruimste aanbod aan power supplies op de markt, zodat u altijd de juiste oplossing op maat van uw machine krijgt. En met de ondersteuning van lokale partner A&C Solutions bent u altijd verzekerd van het juiste advies en van een afdoende voorraad.

Tekst Valérie Couplez |  Beeld A&C Solutions

Delta is een wereldspeler met naam en faam in elektronica-onderdelen. Wat power supplies betreft mag het zich zelfs marktleider noemen. Dit is weinig gekend bij het brede publiek in de Belgische markt omdat Delta zich van oudsher heeft toegespitst op de OEM business. Lokale partner A&C Solutions wil het wereldbedrijf onder de naam Delta dichterbij de eindklant brengen. Sales manager Jan Van Dijck: “Delta produceert al jaren elektronicacomponenten in opdracht van grote elektronicagiganten. De helft van de adapters voor laptops is van Delta makelij. Nog geen tien jaar wordt het productgamma ook als eigen merk in de markt gezet. Daar kunnen OEM’ers en eindgebruikers dus de voordelen van plukken. Want door de jarenlang opgebouwde expertise is het gamma breed, heel breed. Voor elke tak van sport binnen de industrie heeft het wel oplossingen op maat, zodat het product steeds het juiste is voor de juiste prijs.”

3-Phase serie CliQ M is een niche reeks van compacte voedingen met zeer hoog vermogen bestemd voor specifieke applicaties binnen sectoren zoals de marine.

Wereldwijd beschikbaar met certificaten

Het aanbod van Delta kenmerkt zich verder door een uitstekende kwaliteit aan een scherpe prijs. Van Dijck: “En het is voortdurend in beweging. De meer dan 9.000 ingenieurs die bij Delta aan de slag zijn, komen maandelijks wel met een nieuw innovatief product op de proppen. Delta draagt betrouwbaarheid en energie-efficiëntie hoog in het vaandel. Alle innovatieve oplossingen voldoen dan ook aan de hoogste eisen op dit gebied. Dat Delta bovendien wereldwijd beschikbaar is, maakt dat de producten al voorzien zijn van de nodige keuringen en certificaten. Een belangrijk element voor machinebouwers die hun machines wereldwijd in de markt zetten.” Delta zet wereldwijd vooral in op de uitbouw van lokale partnerschappen. “Net omdat het aanbod aan power supplies zo breed is. Als specialist kunnen wij klanten echt het juiste advies geven voor hun toepassing. Welke stroom of spanning heb je nodig? Hoe zit het met de inbouwgrootte? Tegen welke problemen loop je aan? Daar vinden wij de juiste antwoorden op. Een verkeerde keuze van voeding zal zich sowieso vertalen in een lager rendement van de machine. De combinatie van een mastodont van een producent met oog voor prijs-kwaliteit en met een lokale partner die technische oplossingen kan aandragen is een ijzersterke tandem om dat te vermijden”, aldus Van Dijck.

Met behulp van de MEG serie configureerbare voedingen stelt de klant zelf zijn voeding op maat samen

Sterk in de breedte

Om de breedte van het aanbod te tonen, stelt A&C Solutions hier graag drie producten aan u voor. Allereerst de nieuwe LYTE II serie. Van Dijck: “Deze voedingen voor het middensegment komen met uitstekende specificaties voor een zeer concurrentiële prijs. Ze zijn zeer compact gebouwd en behoren tot de kleinste in de markt voor dat specifiek vermogensgamma.” Aan het hele uiterste van het spectrum zitten high-end toepassingen voor offshore en windmolens. Dat bedient Delta onder meer met de DRM serie die zijn strepen verdient heeft in de marinesector. “Compacte voedingen met zeer hoog vermogen die voor heel specifieke applicaties dienen”, vat Van Dijck samen. Ten slotte is er een industriële automatisering een trend naar meer modulariteit en flexibiliteit. “Delta speelt daarop in met zijn MEG gamma, een serie configureerbare voedingen. De gebruiker kan zelf de zes uitgangen configureren volgens zijn noden om een oplossing op maat van zijn toepassing te krijgen”, sluit Van Dijck af.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details