Platform over productie- en procesautomatisering
Best Application Contest: innoveer én win met onze motion control en drive technologies

Best Application Contest: innoveer én win met onze motion control en drive technologies

• Bekroning van drie innovatieve applicaties met motion control & drive technologies van Siemens
• Voor minder downtime en meer efficiëntie, ongeacht de stap in het proces van een industrieel bedrijf
• Heel wat te winnen: pakken gratis publiciteit en mond-tot-mondreclame, geldprijs én erkenning met een award!

Welke projecten komen in aanmerking?

Het maakt niet uit waar in het bedrijfsproces de toepassing precies voordeel oplevert. Dat kan tijdens het productdesign, de productieplanning en de productie zelf zijn, maar evengoed tijdens de engineeringsfase van een project: misschien leidt de toepassing wel tot een snellere time-to-market, een kortere set-uptijd of een futureproof installatie (bv. ontwikkeld met een digital twin) … En ook als de applicatie het onderhoud en de service efficiënter maakt, maakt ze kans. Bijvoorbeeld omdat ze predictive maintenance toelaat, doordat u er drives beter mee kan opvolgen en diagnosticeren, via visualisatie.

Zolang het maar om een vernieuwende toepassing gaat, waardoor een industrieel bedrijf efficiënter kan werken, met minder stilstand van machines en installaties. En zolang deze applicatie maar waargemaakt werd met aandrijvingen, motoren, motorreductoren … uit het grensverleggende aanbod motion control en drive technologies van Siemens.

Waarop maakt u kans?

Als u aan de Best Application Contest 2021-2022 deelneemt, kunt u heel wat moois winnen. Om te beginnen: meer dan een jaar lang gratis publiciteit en mond-tot-mondreclame, een nieuw bewijs van uw competenties en een award, uitgereikt tijdens Indumation 2022. Heel wat erkenning én buzz, dus. Maar ook 5000,-, 3000,- of 2000,- euro aan motion control of drive technologies van Siemens, via een voucher, voor een volgende creatieve, innoverende toepassing.

Hoe neemt u deel?

Dien uw project ten laatste op 30 september 2021 in, via deze website. Vanaf 1 oktober 2021 t.e.m. 14 januari 2022 kan iedereen dan (behalve dan de eindklant en de betrokken Siemens-leverancier) online op zijn favoriete project stemmen. Tijdens Indumation 2022 zet Siemens de drie winnaars van de Best Application Contest 2021-2022 uitgebreid in de bloemetjes, met de awards en vouchers

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details