Platform over productie- en procesautomatisering
B&R biedt eenvoudig, flexibel overzicht van historische gegevens
Het nieuwe OnlineChartHDA HMI onderdeel geeft gebruikers duidelijk inzicht in de prestaties van hun machines.

B&R biedt eenvoudig, flexibel overzicht van historische gegevens

Het is nu eenvoudig om historische, procesvariabele gegevens weer te geven in de HMI-toepassing van een machine. Machineoperators kunnen hun processen constant monitoren en optimaliseren. Een duidelijk overzicht van de machineprestaties maakt vroege detectie van onregelmatigheden mogelijk en helpt de onderhoudskosten te minimaliseren.

Het nieuwe OnlineChartHDA HMI, onderdeel van het mapp View softwarepakket, geeft gebruikers waardevol inzicht in hoe hun machines presteren. Procesgegevens worden via machinebesturing constant geregistreerd en automatisch beschikbaar gesteld aan deze widget.

Open communicatiestandaard

De oplossing is gebaseerd op de OPC UA standaard. Machinegegevens worden verkregen van een OPC UA server en weergegeven in de HMI applicatie met behulp van een gestandaardiseerde interface, zodat de widget gegevens kan gebruiken van elk apparaat dat beschikt over een OPC UA server. Alle instellingen, inclusief de verversingssnelheid en buffergrootte, worden op de server geconfigureerd.

State-of-the-art gebruikersinterface

Het mapp View softwarepakket geeft automatiseringsengineers alle tools die ze nodig hebben om krachtige, intuïtieve, web-enabled HMI toepassingen te maken. Met kant-en-klare widgets kunnen ze moderne HTML5 applicaties creëren. Gebruikers slepen eenvoudig de OnlineChartHDA widget naar het gewenste scherm in de HMI-applicatie en configureren deze indien nodig. Multi-touch bewegingen zoals vegen en zoomen zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details