Platform over productie- en procesautomatisering
B&R vereenvoudigt het beheer van gebruikersgroepen met mapp technologie
In plaats van gebruiker na gebruiker op elke individuele machine te moeten beheren, worden alle gebruikersgegevens opgeslagen op en opgevraagd van een centrale server met behulp van mapp UserX en LDAP.

B&R vereenvoudigt het beheer van gebruikersgroepen met mapp technologie

B&R heeft het centrale gebruikersbeheer op fabrieksniveau vereenvoudigd. Met de mapp UserX softwaremodule is het nu mogelijk diensten op basis van LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) te gebruiken om gecentraliseerd beheer van gebruikers en gebruikersgroepen te implementeren. Bijvoorbeeld met behulp van Active Directory van Microsoft.

Met mapp UserX kan de beheerder eenvoudig gebruikers aanmaken en hen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord toegang verlenen tot meerdere servers. In plaats van gebruiker na gebruiker op elke individuele machine te moeten beheren, worden alle gebruikersgegevens en -rechten opgeslagen op een centrale server en van daaruit bij elke aanmelding opgehaald.

Moderne gebruikersadministratie

Met mapp UserX en LDAP zijn gebruikersbeheerfuncties volledig als widgets geïntegreerd in het mapp View HMI-systeem. Ontwikkelaars kunnen krachtige, webgebaseerde HMI-functies implementeren zonder ook maar één enkele regel code te hoeven schrijven. Dat maakt het gemakkelijk om te voldoen aan de regelgeving voor FDA 21 CFR Part 11.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details