Platform over productie- en procesautomatisering
Capacitive Widescreen in Small Formaat: ETT 412

Capacitive Widescreen in Small Formaat: ETT 412

De capacitieve touch panel serie van SIGMATEK wordt verder uitgerold met de ETT 412. Deze slimme 4,3-inch HMI combineert smal ontwerp met ruime visualisatie mogelijkheden. De bijzonder compacte dimensie maakt de ETT 412 ideaal voor eenvoudige besturings- en controletaken in beperkte ruimten en voor mobiele toepassingen zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde geleide voertuigsystemen (AGV) in de logistiek. 

De ETT 412 in widescreen formaat is voorzien van een TFT display met een resolutie van 480 x 272 pixels. Op een relatief klein actief oppervlak van 95 x 54 mm kunnen diverse gegevens duidelijk worden weergegeven. Met het capacitieve single-touch scherm wordt een eenvoudige en comfortabele bediening van machines en systemen mogelijk gemaakt: met een lichte aanraking van het display oppervlak wordt de input al gedetecteerd.

Het paneel werkt in combinatie met de plc of extra HMIs via CAN-bus met een datasnelheid van maximaal 1 Mbits/s. Met zijn compacte ontwerp en een inbouw diepte van slechts 35,5 mm kan de ETT direct in de machine of in de bedieningskast worden gebouwd. Het moderne glazen front met IP65 bescherming en een zwart geanodiseerd aluminium frame maakt het paneel geschikt voor gebruik in industriële omgevingen.

In aanvulling op de “Little New One”, biedt SIGMATEK multitouch panels in widescreen en 4:3 formaat van 7 tot 23,8 inch.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details