Platform over productie- en procesautomatisering
Cebeo nv is voortaan Industrial Automation Distributor van Schneider Electric

Cebeo nv is voortaan Industrial Automation Distributor van Schneider Electric

Op 1 september 2020 ontving Cebeo, gespecialiseerde distributeur in elektrotechnisch materiaal, het Industrial Automation Distributor (IAD) certificaat van Schneider Electric. Dat IAD-certificaat is weggelegd voor streng geselecteerde partners die in nauwe samenwerking met Schneider Electric een uitgebreide service bieden aan het industriële segment. “Het certificaat is geen eindpunt”, klinkt het bij beide partners, maar de start van een gezamenlijk traject dat resulteert in optimale service.”

Versneld groeien in het industriële segment “We zien het IAD als een nieuwe stap in het traject dat we voor ogen hebben”, zegt Alexander Dewulf, CEO van Cebeo en Sonepar Belgium. “We evolueren van een distributeur naar een echte value-added reseller en we leggen dit traject gezamenlijk met onder andere Schneider Electric af.” De nauwe samenwerking tussen beide partijen heeft uiteindelijk één hoofddoel: een substantiële meerwaarde bieden voor de klanten. Beide partijen voorzien binnen het IAD-plan verschillende investeringen die dit doel realiseren.

Aan het halen van het IAD certificaat ging voor Cebeo een intensief trainingsprogramma vooraf, zodat zij experts werden in de producten en oplossingen van Schneider Electric. Schneider Electric en Cebeo zijn nu perfect op dat vlak op elkaar ingespeeld. De bedrijven kunnen hierdoor samen oplossingen uitwerken, waarbij de optimale dienstverlening aan de klant centraal staat. Een mooi voorbeeld zijn de mogelijkheden van nieuwe projecten gebaseerd op het EcoStruXure model, met een focus op digitalisering, efficiëntie en kostenbesparing.

Erkenning “We beschouwen het IAD-certificaat ook als een erkenning”, besluit Alexander Dewulf. “Het is een beloning voor de inspanningen die we leveren én een bekrachtiging van ons partnerschap met Schneider Electric. Tegelijk zien we het als een middel om samen nog meer business te genereren, maar – vooral ook – als een hefboom om de klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details