Platform over productie- en procesautomatisering
CLS iMation: nieuwe alliantie met VersaBox

CLS iMation: nieuwe alliantie met VersaBox

Dankzij de unieke, op simulatie gebaseerde aanpak van VersaBox, breidt CLS iMation zijn portfolio van oplossingen verder uit. Het maakt de productiviteit “slimmer” door de flexibiliteit en veiligheid van intralogistieke processen te verhogen.

CLS iMation, CLS iMation, de CLS-business unit voor Intelligente Oplossingen voor Logistieke Automatisering, kondigt het ondertekenen van een nieuw partnerschap aan met VersaBox, een Smart Robotics bedrijf dat efficiënte en flexibele oplossingen biedt voor het beheer van intralogistieke processen. De nieuwe alliantie zal CLS iMation’s portfolio van intelligente automatiserings- en procesoptimaliseringsoplossingen verder uitbreiden door zich aan te sluiten bij het groeiende netwerk van partners in heel Europa. 

Om de evoluerende behoefte aan procesoptimalisatie van internationale klanten te ondersteunen, was CLS iMation op zoek naar een partnerschap dat zijn aanbod als one-stop-leverancier van oplossingen voor automatisering en digitalisering van intralogistieke processen verder zou uitbreiden. Concreet zal CLS iMation gebruik maken van het AUTONOMY@WORK Smart Intralogistics-platform, dat autonome robots (AMR) inzet om state-of-the-art autonome transportsystemen aan te bieden aan productie- en opslagbedrijven in heel Europa. 

De vraag naar autonome robots neemt snel toe, wat een weerspiegeling is van de noodzaak om de efficiëntie en flexibiliteit van materiaalverwerkingsprocessen te verbeteren.

“We merken steeds vaker dat autonome transportsystemen een belangrijke investeringsmogelijkheid worden voor klanten,” aldus Michele Calabrese, Business Unit Manager bij CLS iMation“CLS iMation heeft een bewezen track record in het inspelen op de behoeften van intralogistiek en het ondersteunen van de digitale transformatie ervan. We hebben VersaBox gekozen als onze partner op het gebied van autonome transportsystemen omdat we het industriële ontwerp en de navigatiemogelijkheden van Versabots waarderen. Maar ook omwille van het softwareplatform dat een betrouwbaar ontwerp, snelle implementatie en foutloze uitvoering van door autonome robots beheerde transportprocessen ondersteunt. Met name de op simulatie gebaseerde aanpak is een echte game changer, omdat het ons in staat stelt oplossingen voor klanten te optimaliseren en implementatierisico’s radicaal te verminderen.” 

“Wij waarderen de weg die CLS iMation is ingeslagen bij het aanbieden van innovatieve technologische producten die zelfs aan de meest specifieke behoeften van klanten voldoen. De innovatie van onze oplossing biedt onmiddellijke verbetering van de intralogistieke prestaties en een snelle, risicoloze implementatie door middel van een unieke, op simulatie gebaseerde aanpak. Wij geloven ook dat het een echt hefboomeffect kan hebben voor partners die onze producten aanbieden en implementeren. Bovendien biedt de samenwerking met CLS VersaBox de mogelijkheid om nieuwe industriële klanten in Europa te benaderen,” aldus Jakub Michalski, medeoprichter van VersaBox en hoofd internationale verkoop. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details