Platform over productie- en procesautomatisering
Compacte Besturing met de DC Motor Module SR011

Compacte Besturing met de DC Motor Module SR011

Met de SR-011, heeft de gebruiker een compacte motion control-oplossing voor nauwkeurige besturing van gelijkstroommotoren. De compacte S-DIAS module heeft een geïntegreerde remchopper, een schakelbare incrementele encoder, twee enable inputs en een digitale output. Met deze speciale DC-motor module kunnen eenvoudige besturingstaken met lage vereisten, evenals high-end positionering vergelijkbaar met servo assen, snel en precies worden uitgevoerd.

De DC Motor module is ontworpen voor gelijkstroom borstelmotoren met een stroomsterkte van 5 tot maximaal 15 A piekstroom, 15-55 V voedingsspanning en een PWM spanningssturing of spanningsregelaar frequentie van 32 kHz. De gebruikte modi worden PWM-gestuurd, stroomsterkte en snelheidsregeling via IxR compensatie, evenals snelheid en positie besturing met behulp van een incrementele encoder.

De feedback positie wordt gegeven via de incrementele encoder input met een 16-bit resolutie teller en schakelbare RS422 / TTL-signalen. Een geïntegreerde remchopper biedt de mogelijkheid om een externe remweerstand aan te sluiten.

De veiligheidsfunctie “Saft torque off”, overeenkomstig EN 61000-6-2, is geïmplementeerd via de twee enable inputs (+ 24 V/3.2 mA/0.5 MS). De digitale kortsluit vaste uitgang (+ 24 V/0,5 A), kan worden gebruikt voor de rembesturing of andere schakelvereisten in de applicatie.

Dimensies SR 011: 12,5 x 104 x 72 mm (B x H x D)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details