Platform over productie- en procesautomatisering
Connectorfabrikant Yamaichi wint ‘Product of the Year 2019’ verkiezing in Duitsland

Connectorfabrikant Yamaichi wint ‘Product of the Year 2019’ verkiezing in Duitsland

Yamaichi heeft met zijn waterproof, push-pull connector serie Y-Circ P T series de prestigieuze prijs ‘Product of the Year 2019’ voor de categorie Elektromechanica in de wacht gesleept. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend door de lezers van het toonaangevende Duitse vakblad Elektronik voor de beste noviteit in elk van de 11 categorieën. Dit jaar was het de 21stekeer dat de prijswinnaars hun awards ontvingen tijdens een speciale ceremonie in het hart van München.

De innovatieve kracht van een niche speler
Voor Yamaichi waren het de twee ‘vaders’ van deze nieuwe T series, Matthias Schuster, Product Manager Y-Circ P en Andreas Pannag, Group Chief Engineering Y-Circ P die de award in ontvangst mochten nemen. ‘Het is onbeschrijflijk hoe blij we zijn met deze prijs. Het is een erkenning voor onze volharding en het laat zien dat we als team beschikken over een sterke, innovatieve kracht die ons als kleine niche speler in staat stelt om grote concurrenten een stap voor te zijn’.

Nieuwe industriële toepassingsmogelijkheden
Ook Benelux distributeur A&C Solutions deelt deze trotsheid. ‘Met de waterproof Y-Circ P T series tilt Yamaichi push-pull connectoren naar een volgend niveau’, geeft zaakvoerder Franky Vanlerberghe aan. ‘Zo zorgt de nieuwe reeks naast IP68 bescherming voor gegevensoverdracht aan hoge snelheid voor een storingsvrije datatransmissie en beschikt het over nieuwe features die het gebruiksgemak en de installatie vergemakkelijken. Hiermee biedt Yamaichi nieuwe mogelijkheden binnenindustriële en data netwerk toepassingen.’

Voor Yamaichi is deze prijs in elk geval een stimulans om op hetzelfde elan door te blijven gaan en nieuwe productontwikkeling centraal te blijven stellen. Momenteel werkt de Duitse fabrikant aan een nieuwe reeks M12 push-pull connectoren die verwacht wordt in de zomer van 2019.

Voor meer informatie omtrent het aanbod Yamaichi connectoren, klik hier

Voor meer informatie over Yamaichi, klik hier

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details