Platform over productie- en procesautomatisering
Controlechecklists gaan digitaal – Siemens en Log.Go.Motion kondigen partnership aan
Moby.Check kan worden ingezet voor het creëren, controleren en opvolgen van digitale controlechecklists voor onderhoudsmaatregelen en voor productie- en logistieke processen.

Controlechecklists gaan digitaal – Siemens en Log.Go.Motion kondigen partnership aan

Siemens is met onmiddellijke ingang de exclusieve wereldwijde externe verdeler voor de Moby.Check softwareoplossing in de verwerkingsindustrie. Moby.Check kan worden ingezet voor het aanmaken, controleren en opvolgen van individuele digitale controlechecklists voor onderhoudsprocedures en voor productie- en logistieke processen. Het softwaresysteem werd ontwikkeld voor wereldwijd gebruik in de industrie.

Moby.Check staat garant voor eenvoudig navigeren en voor een flexibel autorisatieconcept. Via een gepersonaliseerde interface op de pc kunnen gebruikers zonder programmatie-inspanningen individuele controlechecklists creëren die voldoen aan hun vereisten op het vlak van mobiel onderhoud. Templates en interfaces voor het invoeren van data voor de controlechecklists beperken mogelijke fouten tot een minimum en laten een gegevensinzameling zonder inspanningen toe. De gebruikers hebben de keuze uit opties zoals enkelvoudige of meervoudige selectie, input met of zonder waardeanalyse, vrije of voorgeschreven sequentie, berekeningen of branching.

De gedigitaliseerde processen worden uitgevoerd bij de bedrijven en worden online gedocumenteerd.

Moby.Check is geschikt voor gebruik op standaard pc’s, tablets en smartphones in WLAN en op het mobiele netwerk en kan worden bestuurd via het toetsenbord of met de stem. Een opvallend pluspunt is de optie om online tweepersoonscontrole (dubbele controle/vierogenprincipe) met foto- en videodocumentatie uit te voeren via tablet of smartphone tussen het terrein en de controlekamer. Bovendien helpen mobiele datacommunicatie, scanning en optische tekenherkenning (OCR) om tijd te besparen en fouten bij de invoer te voorkomen. Door het gebruik van online documentatie worden kopiëren en archiveren overbodig. Via interfaces kunt u de resultaten van de tests en de onderhoudswerken online verzenden naar ERP-, laboratorium- of PLT-systemen. U kunt Moby.Check ook gebruiken om onderzoeken en analyses uit te voeren zonder zoekprocessen.

“We zijn opgetogen dat we ons partnership met Log.Go.Motion kunnen aankondigen. De Moby.Check software is een extra component van het Siemens portfolio die gebruikers in de procesindustrie eenvoudige en flexibele ondersteuning biedt bij de digitalisering. Auditbestendige online documentatie met beeld- en video-ondersteuning optimaliseert de digital twin ook”, zegt Eckard Eberle, CEO Process Automation, Siemens AG.

“Door dit partnership met Siemens kan onze innovatieve Moby.Check software nu wereldwijd worden geïntroduceerd bij klanten en zijn on-site uitrol, onderhoud en updates beschikbaar in heel wat landen.  Wij combineren de voordelen van een flexibele en innovatieve start-up met de wereldwijde aanwezigheid en ervaring van Siemens in de procesindustrie en de automatisering. We kijken ook uit naar meer samenwerkingen en geslaagde digitaliseringsprocessen die onze klanten concurrentievoordelen zullen bieden”, zegt Dirk Emmerich, CEO Log.Go.Motion GmbH.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details