Platform over productie- en procesautomatisering
Crowd Management SignalSET Systeem van WERMA

Crowd Management SignalSET Systeem van WERMA

Een nieuw eenvoudig draadloos systeem om ‘social distance’ te bewaren

De Corona-pandemie heeft ons allemaal in een uitzonderlijke situatie geplaatst. Ons dagelijks leven is op zoveel verschillende manieren veranderd en we moeten elke dag nieuwe uitdagingen aangaan. De hoogste prioriteit is nu de gezondheid en veiligheid van de bevolking.

Zowel overheid als bedrijven kijken naar alle mogelijke manieren om de verspreiding van het virus te beheersen. WERMA kan een belangrijke bijdrage leveren met de introductie van het Crowd Management SignalSET Systeem. Dit systeem biedt controle over de toegang tot bijvoorbeeld supermarkten, kleine retailers, tandarts- en dokterspraktijken en maakt zo de naleving van lokale regels voor “social distance” mogelijk.

Crowd management snel, eenvoudig en eenduidig ​​gemaakt

De overheid en de gezondheidsautoriteiten adviseren om een ​​veilige sociale afstand van minimum 1,5 meter tussen personen te bewaren. Dit vereist een zekere mate van organisatie van klanten, die winkels, praktijken en in feite alle openbare gebouwen willen betreden. WERMA, fabrikant van signalisatie, biedt een eenvoudig te installeren oplossing met zijn draadloze SignalSET. Het is de optimale oplossing voor crowd management en toegangscontrole.

Het systeem geeft de wachtende personen, aan de ingang van de winkel of het gebouw aan of het toegestaan is om binnen te komen, rekening houdend met het aantal mensen dat mogelijk al binnen is.

Het product is niet alleen ideaal voor supermarkten, maar ook voor kleinere retailers, apotheken, dokterspraktijken en talloze andere openbare gebouwen waar toegangscontrole nodig is om de gezondheid en veiligheid van het personeel en het publiek te waarborgen.

U kunt het systeem bij uw lokale WERMA-verkoopkantoor bestellen of online op de WERMA-webshop.

img4-kopieren

Trek nog meer aandacht

In veel situaties is het noodzakelijk om het optisch signaal te versterken met een akoestisch signaal. De nieuwe combinatie 240 biedt hier een optimale oplossing: het vermogen en de duurzaamheid van de ingebouwde LED in combinatie met een zeer luidruchtige zoemer. Met zijn 3400 Hz gepulste toon en 85 dB volume kan de beacon nog meer aandacht trekken.

Groen licht – veilig om binnen te komen

De set bestaat uit een draadloos bedienbare signaaltoren met een rood en groen licht, geïnstalleerd buiten aan de ingang. Een personeelslid binnen bestuurt een draadloze afstandsbediening om de lichten te veranderen van rood naar groen of omgekeerd, met een extra indicatiebord met daarop “Kom binnen” of “Even wachten”.

Klaar voor onmiddellijk gebruik met “plug and play”

Het systeem is zeer eenvoudig en snel te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de signaaltoren in een stopcontact buiten steken. Als er geen buitenaansluiting beschikbaar is, kan een optionele kit worden geleverd met een USB-aansluitelement. Deze kan dan gevoed worden met een standaard USB-powerbank.

De toren kan worden geïnstalleerd met behulp van een haakse beugel die aan een muur bevestigd is. Andere montagemogelijkheden zijn beschikbaar. De signaaltoren kan ook worden uitgerust met een zogenaamd vocaal element, een eenvoudig mp3-apparaat voor het afspelen van klant-specifieke audiofiles zoals gesproken tekst, muziek of signaaltonen.

Voor al uw vragen rond dit systeem kan u terecht op +32 9 220 31 11 of [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details