Platform over productie- en procesautomatisering
Datalogic Matrix 320: veelzijdig werkpaard voor industriële toepassingen.

Datalogic Matrix 320: veelzijdig werkpaard voor industriële toepassingen.

Nieuwe 2D imager met ongekende flexibiliteit en prestaties

Datalogic, marktleider in automatische identificatie, introduceert met de Matrix 320 het nieuwe vlaggenschip van haar serie image based barcode lezers. Deze compacte barcode scanner kenmerkt zicht door veelzijdige configuratiemogelijkheden, krachtige hardware en volwassen communicatiemogelijkheden.

De Datalogic Matrix 320 beschikt in vergelijking met de concurrentie over een grote beeldchip en leest alle standaard 1D en 2D codes, waaronder de Datamatrix en QR codes die op labels of als DPM (Direct Part Marking) op producten zijn aangebracht. Tevens is het mogelijk om meerdere codes tegelijk vanaf een label te lezen en deze in een gewenste volgorde te communiceren naar het achterliggende systeem of software.

Ook als het gaat om connectiviteit staat de Matrix 320 zijn mannetje. Net als bij de overige leden van de Matrix-serie worden alle industriële ethernet-protocollen ondersteund, waaronder Ethernet, TCP-IP maar ook Profinet, Ethernet IP en Modbus TCP.

Door de relatief grote beeldchip en geavanceerde decoding software leest de Matrix 320 een groot oppervlak. De krachtige processor maakt dat ook hoge snelheden geen probleem zijn. Dit maakt de nieuwe telg uitermate geschikt voor logistieke- en productieprocessen.

De geavanceerde belichting, al dan niet gecombineerd met een polarized lensfilter, maakt dat ook de meest uitdagende DPM-codes uitstekend worden gelezen en dat een reflecterende code of oppervlak geen nadelige invloed heeft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details