Platform over productie- en procesautomatisering
De nieuwe multicolour 240 LED

De nieuwe multicolour 240 LED

Tot 7 kleuren in één compacte inbouw beacon

De nieuwe 7 in 1 multicolour 240 LED inbouw is een compact signaaltoestel met zeven kleuren: rood, geel, groen, wit, blauw, violet en turquoise. Een driekleurenversie is eveneens beschikbaar en combineert de meest voorkomende kleuren, rood, geel en groen. De 240 wordt bediend met een eenvoudige kabelverbinding of is uitgerust met een M12-stekker voor plug & play. Dit nieuwe toestel van WERMA bestaat ook in een versie met opvallende zoemer.

Compact en helder

De diameter van de nieuwe 240 LED serie is 55 mm en bevindt zich 46 mm boven het oppervlak waarop het is geïnstalleerd. Deze beacon is de ideale keuze wanneer de installatieruimte beperkt is. Door het op een bedieningspaneel, een machinekast of een schakelkast te installeren, kunnen er bijvoorbeeld storingen of statussen worden gemeld. Dankzij het compacte formaat is dit toestel ideaal voor automatisering en grote installaties met veel fasen.

De LED beacon produceert een extreem helder licht, zodat het signaal vanuit elk standpunt perfect zichtbaar is. De melkachtige tint van de lensdop biedt een mooie, homogene en warme kleur. Ondanks zijn veelzijdigheid is dit inbouwlicht zeer zuinig en vereist slechts een stroom van 45 tot 60 mA.

Trek nog meer aandacht

In veel situaties is het noodzakelijk om het optisch signaal te versterken met een akoestisch signaal. De nieuwe combinatie 240 biedt hier een optimale oplossing: het vermogen en de duurzaamheid van de ingebouwde LED in combinatie met een zeer luidruchtige zoemer. Met zijn 3400 Hz gepulste toon en 85 dB volume kan de beacon nog meer aandacht trekken.

Eenvoudig monteren en onderhouden

Dankzij de M30-montage kan het toestel eenvoudig in een ééngatsmontage worden geïnstalleerd. De drie basiskleuren rood, geel en groen triggert men met slechts twee PLC-uitgangen, dit door de bit gecodeerde activering. Extra uitgangen maken blauw, turquoise, violet en wit mogelijk.

Eenmaal gemonteerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken: met zijn lange levensduur van 50.000 uur heeft u nu een betrouwbare beacon die geen onderhoud vereist. Dankzij de hoge IP 65-graad is het apparaat bestand tegen water en stof.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details