Platform over productie- en procesautomatisering
Design tool controleert servomotor tandwielkast combinatie

Design tool controleert servomotor tandwielkast combinatie

Waar wordt onze design tool voor gebruikt en belangrijker, hoe gebruik je deze? In deze video lopen we stap voor stap door de tool. Directeur Thom van Oss legt de voordelen van het gebruik van de tool uit aan de hand van het voorbeeld van een servomotor – tandwielkast combinatie.

DESIGN TOOL GESCHIKT VOOR TANDWIELKASTEN, TANDHEUGELS EN RONDSELS

Design tool is een online configurator die het mogelijk maakt een servomotor-tandwielkast combinatie en zelfs tandheugels en rondsels te controleren. Daarnaast kan de technische tekening in 2D en 3D gedownload worden. Aan de hand van de step tekening kunnen engineers efficiënter en sneller aan de slag met het ontwerpen van gewenste machines.

Design tool is via verschillende manieren op onze website te starten. Eenmaal gestart volgt er een eenvoudig stappenplan. Het programma vraagt je het type servomotor te kiezen die toegepast wordt. Daarnaast vraagt de tool je de tandwielkast te selecteren die je vooraf al hebt uitgezocht. Het type tandwielkast is natuurlijk afhankelijk van je applicatie.

ALLE BELANGRIJKE SPECIFICATIES IN TOOL OPGENOMEN

Design tool is zo breed mogelijk ontwikkeld waardoor alle belangrijke specificaties zoals ingaande as diameter, toelaatbare koppels, maximale toerentallen en massatraagheden meegenomen worden. Indien de gewenste overbrengverhouding of vereiste ratio niet verschijnt in de tool, adviseren we contact op te nemen. Apex Dynamics controleert dan of de combinatie überhaupt mechanisch mogelijk is en op welke criteria de gewenste ratio niet te selecteren is waarna een advies volgt. Als laatst kan ook de uitgaande as uitvoering en gewenste verdraaispelingsklasse van de tandwielkast gekozen worden.

Als alle benodigde informatie is aangeleverd kan Apex Dynamics aan de slag om het aangevraagd product compleet te leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details