Platform over productie- en procesautomatisering
Doe meer met uw data

Doe meer met uw data

Handmatig op zoek gaan naar data kost enorm veel tijd, inspanning en is enorm moeilijk. Vaak zitten de gegevens die u nodig heeft ook nog eens in geautomatiseerde processen. De Business intelligence tool QlikSense ondersteunt u in het ontgrendelen van data binnen uw bedrijf en is bovendien volledig geïntegreerd binnen het ERP-pakket Ridder iQ van de Trivest Software Group. Het is een revolutionaire applicatie om eenvoudig en snel eigen rapporten en dynamische dashboards te maken om zo zinvolle inzichten te ontdekken uit grote hoeveelheden data. 

Business intelligence, een term in opmars, maar wat houdt het precies in? Het is in feite een continu proces waarmee een bedrijf op een gerichte manier data binnen en buiten het bedrijf kan verzamelen en analyseren. De kennis die dit proces met zich mee brengt kan dan ingezet worden bij het nemen van beslissingen en het aansturen van het bedrijf. Maar waar moet u dan allemaal naar kijken? Waar haalt u al die informatie vandaan? En hoe bundelt u deze informatie om de juiste conclusies te kunnen trekken? Voor de Trivest Software Group ligt het antwoord in QlikSense. Deze app stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten. 

QlikSense

Eenvoudig gepersonaliseerde datavisualisaties, rapporten en dashboards
QlikSense werd daarom volledig geïntegreerd in het ERP-pakket Ridder iQ. Met deze Business intelligence functionaliteit maakt u uw beslissingen continu op basis van betrouwbare informatie. U maakt naar eigen inzicht behoefteanalyses en -overzichten. U voert ‘what if’- en crossanalyses uit en zoomt vervolgens in op specifieke oorzaken op een lager niveau in Ridder iQ en in externe systemen. Dat is een groot voordeel boven traditionele rapportontwerpers. Natuurlijk kunt u in Ridder iQ draaitabellen maken: gegroepeerde overzichten waarop u snel berekeningen loslaat. Analyses die u vaker gebruikt, slaat u met één druk op de knop op, zodat u ze later weer kunt gebruiken met bijgewerkte actuele informatie.

Waardevolle data in no-time
Gregory van Gils, managing director van Trivest software Group Belgium: “De sneltreinvaart van de technologie maakt dat er vandaag meer gegevens dan ooit gegenereerd worden. Er is niet alleen een behoefte aan een softwarepakket waarin we alle bedrijfsprocessen en gegenereerde data kwijt kunnen. De vraag naar een oplossing om deze data te verwerken wordt ook steeds groter. Maakbedrijven verliezen vaak enorm veel tijd met het verzamelen van waardevolle data zodat er geen tijd meer over is om deze data te analyseren en waar nodig actie te ondernemen. Met business intelligence staat waardevolle data binnen no-time klaar, zodat je aan de slag kunt met het analyseren ervan om uiteindelijk de juiste keuzes te maken. Het gehele bedrijfsproces wordt inzichtelijk. Door gebruik te maken van business intelligence zal de kwaliteit van de data die u verzamelt ook verbeteren. En dat helpt dan weer uw concurrentiepositie te verstevigen. Met QlikSense kunnen we deze ambities waarmaken.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details