Platform over productie- en procesautomatisering
Doosan introduceert E-Serie voor Food&Beverage industrie

Doosan introduceert E-Serie voor Food&Beverage industrie

De opmars van de cobot is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Steeds vaker zie je de cobots buiten de traditionele toepassingen, zoals het beladen en ontladen van CNC machines. Het tekort aan vakmensen, kortere doorlooptijden en continuïteit in de productieomgeving dwingt bedrijven om werkzaamheden te automatiseren als dat kan. Dormac Cobots ontwikkelt samen met partners slimme toepassingen voor die bedrijven die dat herkennen, met behulp van Doosan Robotics Cobots.

Doosan Robotics heeft op het moment de meest uitgebreide Line-Up van 12 cobots waaronder de  M-, A- en H-SERIES en heeft zojuist de E-SERIES daar aan toegevoegd. Speciaal ontwikkeld voor de (Food&Beverage) voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De Doosan Robotics “Edge” E-series heeft de flexibiliteit om vrijwel elk voedsel of drankje te maken; met een concurrerende prijs en met toonaangevende veiligheids- en hygiënenormen. Door het gewicht te verminderen en een slank ontwerp aan te nemen, is de E-SERIES eenvoudig te installeren en past hij naadloos in werkruimtes. Het laadvermogen van 5 kg en het bereik van bijna 90 cm bieden voldoende capaciteit om elke voedseltaak met gemak aan te kunnen. “Onze E-SERIES cobots zijn speciaal gemaakt om de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te helpen transformeren, door onmiddellijke oplossingen te bieden voor arbeidstekorten en de werkefficiëntie te verbeteren.”, aldus William (Junghoon) Ryu , CEO van Doosan Robotics. Met zijn IP66 klasse en NSF Food Zone & KCs, NTRL én CE certificaat wordt er weer een trendsetter in de markt geïntroduceerd. Doosan E-SERIES cobots worden vanaf juni verzonden.

Devoteq

VET! In horecagelegenheden zoals hotel- en restaurantketens worden grote hoeveelheden gefrituurd voedsel geserveerd. Het frituren gebeurd normaliter op bestelling en vindt vaak plaats terwijl de klant wacht. Vaak is het rond etenstijd druk in de restaurants, waardoor veel bestellingen tegelijk gefrituurd moeten worden. De vraag naar een gerobotiseerde frituurbak komt van de grotere bedrijven in de horeca, waar grote hoeveelheden friet worden gebakken. Devotec zal de lancering van de nieuwe E Series voor haar rekening nemen, met een product demonstratie “Gerobotiseerd Frituren”, een samenwerking met The Frying Company en Devoteq, powerd by Zimmer en Doosan Robotics.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details