Platform over productie- en procesautomatisering
Dorner breidt productlijn in Europa verder uit met 2200 serie LPZ / Z-frame transportband

Dorner breidt productlijn in Europa verder uit met 2200 serie LPZ / Z-frame transportband

Dorner GmbH breidt zijn aanwezigheid in Europa verder uit met de toevoeging van de 2200 serie LPZ (Low Profile Z-Frame) transportbanden aan zijn in Jülich, Duitsland, geproduceerde assortiment transportbandplatforms. Dorner (http://www.dornerconveyors.com) is marktleider op het gebied van ontwerp, toepassing, productie en integratie van industriële en sanitaire precisie-transportbanden.

Het voordeel van de serie 2200 serie LPZ is dat hij, dankzij het slanke, smalle profiel, onder machines kan worden geplaatst waar andere transportbanden niet zouden passen. Dat maakt de 2200 serie LPZ ideaal voor afvoer van onderdelen en product handling in de verpakkingsindustrie, verspanende industrie, automatisering, medische apparatenbouw, farmaceutische industrie en andere algemene productietoepassingen. Bovendien is de 2200 LPZ als platform ergonomisch verantwoord en voorzien van functionaliteit die de veiligheid van werknemers vergroot.

De 2200 serie LPZ is het nieuwste transportbandplatform dat door Dorner Europe wordt geproduceerd. In 2018 startte Dorner Europe met de productie van de 2200 serie vanuit haar vestiging in Jülich, Duitsland, met een productieruimte van meer dan 2.100 vierkante meter. Door deze overstap naar de productie van de 2200 serie LPZ, die kan worden geconfigureerd in Z-frame, horizontal-to-incline en nose-over posities, kunnen nu installaties bij klanten in heel Europa en het Midden-Oosten sneller dan ooit opgeleverd worden.

Kenmerken en voordelen van de 2200 serie LPZ transportband zijn onder andere:

– Robuust frame uit één stuk

– V-geleide riemen voor het nauwkeurig afstellen van de transportband

– Duurzaam hard geanodiseerd frame

– Universele T-sleuven passen op standaard industriële hardware

– Instelbare geleiding met nieuw modern ontwerp en betrouwbare klemmethode

– Anti-slip en platte riemopties.

Specificaties van de 2200 serie LPZ transportband:

– Belastingen tot 30 kg

– Bandsnelheden tot 57 m/min

– Bandbreedtes: van 203 mm tot 610 mm

– Transportbandlengtes: van 1097 mm tot 4000 mm

– Instelbare hoek: van 35˚ tot 60˚

– Zorgt voor een positieve afstelling van de band, zelfs bij veeleisende toepassingen met zijdelingse belasting

– Riemspanning met tandheugel.

Klanten kunnen hun 2200 serie LPZ transportbanden ook ontwerpen met behulp van D-Tools, de online transportbandconfigurator van Dorner. D-Tools is bedoeld om gebruikers te helpen bij het selecteren, ontwerpen, configureren en visualiseren van transportbanden in een intuïtieve 2D en 3D CAD-omgeving. Dorner’s 2200 serie LPZ transportbanden zijn beschikbaar in D-Tools in het Duits, Spaans en Engels; valuta’s in euro’s, Amerikaanse dollars en Maleisische ringgit.

Voor meer informatie over Dorner’s in Duitsland geproduceerde 2200 serie LPZ transportbanden, ga naar www.dornerconveyors.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details