Platform over productie- en procesautomatisering
Eplan eManage: Eenvoudig uploaden, delen en managen van projecten in de cloud

Eplan eManage: Eenvoudig uploaden, delen en managen van projecten in de cloud

Als uitbreiding van de clouddiensten lanceert Eplan nu een nieuwe service voor projectoverschrijdende samenwerking – Eplan eManage – waarmee gebruikers projecten uit het Eplan Platform kunnen uploaden naar de cloudomgeving en ze daar kunnen delen en eraan kunnen werken. De gratis versie werd half maart gelanceerd – een uitgebreide, betaalde versie volgt in augustus 2021.

Met de lancering van EPLAN eManage Free zet EPLAN sinds half maart een eerste stap om haar innovatieve clouddiensten en de systemen van het EPLAN Platform met elkaar te integreren. Deze gratis, cloudgebaseerde software maakt het eenvoudig uploaden van projecten van het EPLAN Platform en webbrowsers naar de beveiligde ePulse cloudomgeving mogelijk. In augustus wordt een betaalde versie van de software uitgebracht, met extra functionaliteiten.

Projectoverschrijdende samenwerking

EPLAN eManage maakt het makkelijk om EPLAN-projecten in de cloud te uploaden, te beheren en te delen. Binnen de industriële automatisering zien we vandaag de dag veel discontinuïteit bij het verwerken en overdragen van documentatie of projecten. Dankzij EPLAN eManage is dat verleden tijd: de EPLAN Platform systemen kunnen nu via deze nieuwe cloudservice fabrikanten van schakelkasten en bordenbouwers, OEM’s en systeemintegratoren, evenals machine- en fabriekssysteemoperators in een netwerk opnemen. Ze werken daarbij samen in een centraal project dat op het EPLAN Platform kan worden gesynchroniseerd met eManage via roundtrip engineering. Door te werken met duidelijke toegangsrechten en roltoewijzingen binnen het systeem zorgt Emanage voor een gegarandeerde databeveiliging en biedt het systeem veel flexibiliteit voor projecttoegang. Wie al gebruik maakt van EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel kan nu een beroep doen op deze geïntegreerde oplossing: met eManage kunnen ze projecten makkelijk uploaden naar de cloud en voor verdere verwerking terughalen naar het EPLAN Platform.

Directe datatransfer naar EPLAN eView

Gebruikers kunnen hun projectdata ook met één klik direct in EPLAN eView publiceren. Dit biedt vooraf bepaalde stakeholders de mogelijkheid om complete projecten te bekijken en van commentaar te voorzien. Het maakt het verder mogelijk om bedrijfsbrede reviewprocessen digitaal te implementeren. En dankzij deze directe beschikbaarheid in de cloud, ondersteunt eManage zo projectdeelnemers bij het snel zoeken naar specifieke inhoud.

Gesynchroniseerde, actuele data

EPLAN eManage betekent dat het EPLAN project gesynchroniseerd is voor alle projectdeelnemers en belanghebbenden. Wijzigingen in het project zijn zichtbaar voor alle deelnemers en de projectdocumentatie is altijd actueel – gedurende de gehele projectlevenscyclus en zelfs tot en met de operationele en servicescenario’s.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details