Platform over productie- en procesautomatisering
Eplan introduceert abonnementsmodel voor nieuwe licenties

Eplan introduceert abonnementsmodel voor nieuwe licenties

De industriële transformatie is in volle gang. Als gevolg daarvan veranderen de marktomstandigheden. Eplan past zich consequent aan deze veranderingen aan: Vanaf augustus 2021 worden nieuwe softwarelicenties uitsluitend op abonnementsbasis aangeboden. Bedrijven zullen zo profiteren van meer flexibiliteit.

Vanaf 1 augustus 2021 zal Eplan nieuwe licenties uitsluitend als abonnement aanbieden. Eplan CEO Sebastian Seitz licht deze stap toe: “In het belang van onze klanten brengen we ons bedrijf voor 100 procent op één lijn met de toekomst. Deze grensverleggende beslissing zal zowel voor huidige als voor nieuwe klanten voordelen opleveren.” Seitz is er zeker van dat deze voordelen aan de wensen van klanten zullen voldoen. Het gaat daarbij om aantrekkelijke toetredingsvoorwaarden, een hoge flexibiliteit met betrekking tot de abonnementsduur en een uitgebreid pakket aan nieuwe functies dat bij de lancering van de komende versie van Eplan wordt geïntroduceerd.

Gezocht: Intensieve dialoog met klanten
“Het succes van onze klanten staat centraal bij alles wat we doen”, zegt Seitz. “Met onze softwareontwikkelingen willen we hen volledig overtuigen en inspireren.” Deze uitspraak weerspiegelt het credo van het bedrijf: het succes van de klanten garanderen en bevorderen met efficiënte engineering. Bovendien kijkt CEO Seitz uit naar een nog intensievere dialoog met klanten dat door het abonnementsmodel zal worden gestimuleerd. “Wij willen de relatie met onze klanten verder verstevigen. In tijden van digitale en industriële transformatie vormt nauwe communicatie aan beide kanten de basis voor succes.”

De nieuwe abonnementsvoorwaarden zijn direct beschikbaar. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen echter tot 31 juli 2021 nieuwe of aanvullende licenties als eeuwigdurende licenties blijven kopen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details