Platform over productie- en procesautomatisering
Erkenning als onderneming met toekomst

Erkenning als onderneming met toekomst

Motoren van digitale verandering. Dat is wat bedrijven vandaag moeten zijn om het verschil te maken voor de maakindustrie. De wereldwijd actieve automatiseringsexpert Lenze met hoofdzetel in Niedersachsen kreeg in een recente studie van Stern de erkenning als een van Duitslands topondernemingen met toekomst.

“De beste machines en productielijnen wereldwijd draaien met componenten en oplossingen van Lenze. De hele ploeg geeft elke dag alles om dat mogelijk te maken.”

 

Automatiseringsexpert Lenze is door het tijdschrift Stern uitgeroepen tot een van de toonaangevende ‘ondernemingen met toekomst’ van Duitsland. De studie onderzocht hoe goed bedrijven scoorden op criteria zoals ‘digitale transformatie’, ‘ondernemersfocus’ en ‘demografiemanagement’. Daarnaast werd beoordeeld hoe attractief het bedrijf was als werkgever. Lenze zette ook wat dat betreft een toprating neer en stond in hetzelfde rijtje als gereputeerde namen zoals Adidas, BMW en Siemens. Lenze is een van de 109 ondernemingen die een erkenning ontvingen. Het overtuigde in elk domein met vier van vijf mogelijke sterren.

Lenze is een van de 109 ondernemingen die een erkenning ontvingen. Het overtuigde in elk domein met vier van vijf mogelijke sterren.

 

Verder gaan op ingeslagen weg

Voor CEO van Lenze Christian Wendler vormt de erkenning een stimulans om de ingeslagen weg nadrukkelijk verder te bewandelen. “Lenze voelt zich verantwoordelijke ten opzichte van zijn klanten, medewerkers en de maatschappij om de uitdagingen van digitalisering actief aan te pakken en te reageren met gepaste antwoorden en oplossingen. Standhouden in een wereld waarin de internationale concurrentie toeneemt, betekent voor ons elke dag een stuk beter te worden en verandering te zien als een kans. Zo willen wij voor onze klanten de beste automatiseringspartner op de markt zijn, onze medewerkers alle mogelijk-heden bieden om zich te ontplooien, zonder onze onderliggende visie uit het oog te verliezen. De beste machines en productielijnen wereldwijd draaien met componenten en oplossingen van Lenze. De hele ploeg geeft elke dag alles om dat mogelijk te maken.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details