Platform over productie- en procesautomatisering
FAULHABER brengt geïntegreerde Speed Controller voor platte motoren op de markt

FAULHABER brengt geïntegreerde Speed Controller voor platte motoren op de markt

Een volledig geïntegreerde Speed Controller van nog geen 7 millimeter

De BXT-serie borstelloze DC-servomotoren in een bijzonder kort design is nu uitgebreid met een geïntegreerde Speed Controller in passende diameters. Deze geïntegreerde controllers voegen slechts 6,2 mm toe aan de lengte van de motoren. Hierdoor zijn combinaties van motor en Speed Controller beschikbaar voor dezelfde installatieruimte als producten met de geïntegreerde encoder IEF3-4096 (L).

Door synergie-effecten met de encoderuitvoeringen toe te passen, is de Speed Controller ook volledig geïntegreerd in de stevige motorbehuizing. De motoren zijn gebaseerd op de bewezen FAULHABER SC-technologie en kunnen met de bekende Motion Manager (versie 6.6 of hoger) snel, eenvoudig en comfortabel in gebruik worden genomen. De Speed Controller wordt aangesloten op de toepassing via een zespolige platte kabel. Optioneel zijn alternatieve connectoren verkrijgbaar.

De Speed Controller kan worden gecombineerd met BXT-motoren 2214…BXT H, 3216…BXT H en 4221…BXT . Ook bij volledige integratie garandeert de robuuste Speed Controller dat vrijwel het gehele vermogen en toerentalbereik van de bijbehorende basismotoren kan worden ingezet. Een doordacht koelconcept gaat thermische verliezen tegen.

Een combinatie van een BXT H-motor met geïntegreerde Speed Controller is een ideale oplossing als er een nauwkeurige toerentalregeling vereist is in een bijzonder kleine inbouwruimte, terwijl de motor ook een hoog koppel moet kunnen leveren. Typische toepassingen voor deze combinatie zijn pompen, handgereedschappen (bijvoorbeeld voor tatoeëerders), machinebouw, laboratoriumautomatisering en industriële automatisering.

De voordelen op een rij:

• Compact design dankzij volledige integratie
• Hoog koppel tot 92 mNm, continu uitgangsvermogen tot 60W
• Stabiele en nauwkeurige mechanische toerentalregeling van 200 – 10.000 min-1
• Tweede asuiteinde optioneel verkrijgbaar in lengtes van 32 en 42 mm

https://www.faulhaber.com/nl/nieuws-evenementen/nieuws/een-volledig-geintegreerde-speed-controller-van-nog-geen-7-millimeter/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details