Platform over productie- en procesautomatisering
FAULHABER webinars – Gedreven door kennis
FAULHABER biedt een serie webinars over verschillende spannende onderwerpen, waaronder geluidsontwikkeling in aandrijfsystemen, diepgaande toepassingsexpertise en handige tools, zoals de FAULHABER Motion Manager. © FAULHABER

FAULHABER webinars – Gedreven door kennis

FAULHABER biedt u daarom een nieuwe serie webinars over verschillende spannende onderwerpen, waaronder geluidsontwikkeling in aandrijfsystemen, diepgaande toepassingsexpertise en handige tools, zoals de FAULHABER Motion Manager. Deelname is gratis, u hoeft zich alleen maar aan te melden.

Modern, mobiel en multimediaal: webinars zijn een eigentijdse manier om kennis op te doen, om in gesprek te gaan met experts of om oplossingen te krijgen voor specifieke problemen. Daarom biedt FAULHABER een serie webinars over verschillende onderwerpen rondom aandrijftechniek. Ieder webinar wordt gegeven door een expert die het onderwerp door en door kent en er is ruim de tijd om in te gaan op specifieke vragen. De deelname is natuurlijk gratis, een eenmalige registratie is voldoende.

Huidige webinars.

“Motion Controller & Speed Controller” (webinar in het Engels)
Dit is het perfecte webinar voor mensen die meer willen weten over de FAULHABER Motion Controller – de gebruiksvriendelijke éénassige positieregelaar die speciaal is gemaakt voor de aansturing van DC-motoren, borstelloze motoren en lineaire motoren van FAULHABER. De presentator was onder ander verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de FAULHABER MC V3.0-productgeneratie. In het webinar wordt de Motion Manager-software live gedemonstreerd om stap voor stap te laten zien hoe een typische configuratie van een FAULHABER Motion Controller (MC V2.5 / MC V3.0) werkt. Daarnaast krijgen deelnemers extra informatie over de aanpassingsmogelijkheden en de selectie van geschikte componenten. Deelnemers kunnen al hun technische vragen over Speed Controllers en Motion Controllers van FAULHABER bespreken met een absolute expert.

“Noise development in drive systems” – Geluidsontwikkeling in aandrijfsystemen (webinar in het Engels)
Het webinar begint bij de basis en behandelt trillingen en hun resonantiepaden en modus. Vervolgens gaat het ook in op de subjectieve perceptie van geluid en trillingen. Samen brengen we de mogelijke oorzaken in kaart van mechanische trillingen in een aandrijfsysteem, we bespreken passende meetinstrumenten en we leren hoe we onze meetgegevens kunnen gebruiken om te bepalen wat de oorzaak is van lawaai. Ook bespreekt onze expert de beste methoden om lawaai tegen te gaan.

U vindt actuele informatie over alle webinars, de inhoud, datums en registratiemogelijkheden via https://www.faulhaber.com/en/news-events/events/webinars/. In de toekomst worden hier nog extra evenementen aan toegevoegd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details