Platform over productie- en procesautomatisering
Goed uit ervaring: persluchtspecialist vervolgt successtory

Goed uit ervaring: persluchtspecialist vervolgt successtory

BOGE op de Hannover Messe 2019 

BOGE staat al 111 jaar voor intelligente engineering, vooruitstrevende oplossingen en overtuigende kwaliteit. Op de Hannover Messe 2019 presenteert de persluchtexpert een jubileumuitgave van zijn schroefcompressorserie S-4, geheel toepasselijk met de naam S 111-4. Deze jubileummachine is leverbaar in de beproefde BOGE-kwaliteit en overtuigt door een maximale energie-efficiëntie. In de installatiebouw laat BOGE zijn nieuw ontwikkelde systeem BOGE blueprotect zien voor bescherming tegen ongedierte bij graanopslag, waarbij het milieu niet wordt belast. BOGE zet in de trant van Industrie 4.0 consequent vaart achter digitalisering. Een nieuwe hogere besturing biedt onbeperkte mogelijkheden en zet het thema voort met BOGE analytics en BOGE connect. 

Voorsprong in kennis en techniek – en dat al vier generaties lang. Al 111 jaar kiest BOGE voor intelligente engineering, innovatiemanagement en kwaliteit, custom-made in Germany. Het familiebedrijf uit het Duitse Bielefeld ontwikkelt revolutionaire concepten en technologieën, altijd met een focus op maximale energie-efficiëntie, onderhoudsvriendelijkheid en flexibiliteit, om optimaal te kunnen voldoen aan de eisen van de klant. De resultaten laat BOGE in april zien in stand B56 in hal 26. „Geheel passend bij de verjaardag van ons bedrijf presenteren wij een limited edition S 111-4 van onze schroefcompressor uit de populaire S-serie“, vertelt BOGE-directeur Thorsten Meier. „Deze is zoals gewoonlijk doordacht tot in het kleinste detail en als jubileummachine uitgerust met bijzondere features.“

Voor engineering volgens de wensen van de klant staat de compacte schroefcompressor C-2. Deze is zowel geschikt voor ketel- als voor vloermontage, onderhoudsvriendelijk en stil. Een laag energieverbruik dankzij een hoog rendement – deze eigenschap kenmerkt de BOGE-turbocompressor LPT 150. Het olievrije compressieprincipe is gebaseerd op een luchtgelagerde aandrijfas in combinatie met een permanente-magneetmotor. De turbotechnologie van BOGE is onderhouds- en slijtagearm en markeert daarmee een grote stap vooruit in het lagedrukbereik.

S 111-4

Klantspecifieke oplossingen en consequente digitalisering
Unieke oplossingen op maat, toegesneden op de verschillende eisen van de klant – op basis van die stelling ontwikkelde BOGE zijn containeroplossing blueprotect voor silobedrijven. Stikstof uit de omgevingslucht verdringt in de silo de zuurstof en ontneemt ongedierte en schimmels zo hun essentiële voorwaarde om daar te kunnen leven. Het opgeslagen graan wordt beschermd zonder chemische middelen en dus ook zonder het milieu te belasten. Maar niet alleen in de technische sector profiteren klanten en partners van de continue doorontwikkelingen van de innovatiegerichte onderneming. Zo bracht bijvoorbeeld de BOGE airstatus voor remote monitoring in 2009 een revolutie teweeg in de communicatie tussen mens en machine. Gebruikers hebben sindsdien wereldwijd altijd toegang tot hun persluchtinstallatie. BOGE heeft dit systeem duidelijk uitgebreid en stelt het voortaan standaard in grotere installaties beschikbaar onder de naam BOGE connect. Met de airtelligence provis 2.0 beschikt BOGE al over een van de meest innovatieve besturingen op de markt. Nu is deze nog eens met belangrijke features uitgebreid. De doorontwikkeling airtelligence provis 3 verwerkt een onbeperkt aantal machines en componenten, bevat BOGE analytics en biedt met OPC UA een open dataformaat. Conclusie: een klantgerichte, comfortabele en intelligente oplossing die optimaal voldoet aan de hoge eisen in tijden van Industrie 4.0.

Informatie over de huidige trends in techniek en support krijgen bezoekers van de Hannover Messe van 1 tot en met 5 april bij BOGE in hal 26, stand B56. Voor geïnteresseerde dealers en eindklanten start de persluchtspecialist een speciale verkoopactie. Geselecteerde machines zijn leverbaar met gunstige voorwaarden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details