Platform over productie- en procesautomatisering
Hilscher en Helmholz Benelux sluiten strategisch partnership
vlnr: Marc Schoeters (Hilscher), Bart Pape (Helmholz) en Dolf van Eendenburg (Helmholz)

Hilscher en Helmholz Benelux sluiten strategisch partnership

Om onze klanten in de automatiseringsmarkt nog beter te ondersteunen zijn Hilscher en Helmholz Benelux een strategisch partnerschap aangegaan.

De voordelen liggen voor de hand, aldus Bart Pape, technical manager van Helmholz Benelux. “Dankzij deze samenwerking wordt het portfolio van Helmholz Benelux uitgebreid met een scala oplossingen van Hilscher op netwerkgebied. Hilscher kan op haar beurt gebruikmaken van de diepgaande knowhow en diensten van Helmholz Benelux op PROFINET.”

Het uitgebreide portfolio van Hilscher omvat onder andere protocolconverters, pc-kaarten en embedded modules. Met deze uitbreiding kan helmholz haar klanten nog beter ondersteunen op industrieel netwerkgebied.

Wij zijn erg blij met het partnerschap met Hilscher, zegt Dolf van Eendenburg van Helmholz Benelux. “Hilscher is een wereldwijde pionier op het gebied van industriële communicatieoplossingen. Ze bieden een productoplossingen van de hoogste kwaliteit aan. Met deze producten als uitbreiding op ons bestaande portfolio kunnen hebben wij de optimale communicatieoplossingen voor onze klant in huis. “

De eerste gezamenlijke presentatie in Nederland is op de World of Technology & Science (WoTS) in Utrecht, van 27 tot 30 september 2022, in Hal 11 – Stand 11D032.

Bedrijfsprofiel Helmholz

Helmholz – uw expert voor PROFINET en industriële netwerken. Helmholz Benelux onderscheidt zich als expert voor industriële automatiseringscomponenten met een focus op netwerktechnologie en industriële IT. Bij Helmholz kan de klant vertrouwen op een combinatie van kennis over industriële netwerken en de levering van de juiste hard- en software.

Bedrijfsprofiel Hilscher

Hilscher is de toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen op het gebied van industriële communicatie. Met producten en oplossingen van Hilscher communiceren machines wereldwijd automatisch, snel en veilig met elkaar zodat productie en processen soepel verlopen. Van de hardware tot de cloud, Hilscher maakt Industrie 4.0 mogelijk. Hilscher is in 1986 opgericht in Hattersheim am Main en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met meer dan 350 medewerkers op 13 locaties wereldwijd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details