Platform over productie- en procesautomatisering
Hoge-resolutie Profinet absolute encoders

Hoge-resolutie Profinet absolute encoders

Turck biedt veelzijdige Profinet absolute encoders voor nauwkeurige positionering en snelle gegevensoverdracht

Turck breidt zijn encoderportfolio uit met encoders met een Profinet-interface voor real-time toepassingen, met name in de logistieke sector, de voedingsmiddelenindustrie en de machinebouw. De encoders uit de REM (multiturn) en RES (single-turn) series maken gebruik van het nieuwste Profinet encoderprofiel (versie 4.2) en bieden 19-bits resoluties voor de single-turn apparaten en resoluties tot 24 bits voor de multiturn apparaten. Alle encoders ondersteunen Profinet functies zoals het Media Redundancy Protocol (MRP), Link Layer Discovery Protocol (LLDP) en Simple Network Management Protocol (SNMP).

De encoders zorgen voor nauwkeurige en vrijwel vertragingsvrije communicatie, zelfs in zeer dynamische toepassingen, dankzij de isochrone real-time modus (IRT) en minimale klokcycli tot 250 microseconden. Dankzij hun uitzonderlijke precisie maken de encoders een zeer nauwkeurige positionering en snelheidsregeling mogelijk, zoals bijvoorbeeld vereist is voor meerassige positionering.

De Profinet encoders zijn verkrijgbaar in varianten met massieve of holle as en bieden een groot aantal configuratiemogelijkheden. Met verschillende asdiameters en flenstypes kunnen ze optimaal worden afgestemd op de specifieke vereisten van elke toepassing. Eenvoudige integratie in Profinet netwerken maakt een snelle inbedrijfstelling en configuratie mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details