Platform over productie- en procesautomatisering
Hou rekening met bevestigings- materialen bij het ontwerp

Hou rekening met bevestigings- materialen bij het ontwerp

Bevestigingsmaterialen zijn een belangrijk element voor een snelle en goede montage, maar toch wordt er vaak heel laat aan gedacht. Jeveka, de gerenommeerde technische groothandel in bevestigingsmaterialen en gereedschappen, denkt mee met de klant om voor elke toepassing de ideale oplossing aan te bieden. De firma uit Almere verdeelt producten van vooraanstaande leveranciers, maar ontwikkelt ook eigen producten, produceert maatoplossingen in een eigen machinefabriek en zorgt voor de automatisatie van logistieke processen.

Jeveka bestaat sinds 1937 en is uitgegroeid tot een gerenommeerde technische groothandel in bevestigingsmaterialen en gereedschappen met zowat honderd medewerkers. “Ons uitgebreid gamma omvat 100.000 producten, waarvan meer dan 35.000 direct uit voorraad leverbaar. We verdelen bekende merken, zoals Unbrako, Kato, Fibro en Schumacher, maar hebben ook onze eigen merken Jextar en Jeclin”, zegt senior accountmanager Mike Opentij. “Dankzij een eigen productie kunnen we flexibel inspelen op elke vraag en naast de standaardoplossingen ook maatwerk en specials aanbieden.”

Meedenken met de klant

De keuze voor Europese leveranciers staat garant voor kwaliteit. Dankzij een constante kwaliteit op vlak van vorm en materiaal kunnen de bevestigingsmaterialen altijd goed gemonteerd worden. “We streven ernaar om in een zo vroeg mogelijk stadium bij elk project betrokken te worden. Zo kunnen we op basis van de wensen en behoeften van de klant en de toepassing het geschikte bevestigingsmateriaal aanbieden”, gaat de senior. account manager verder. “Iedereen kan in een bouwmarkt terecht, maar als je niet de juiste kwaliteit hebt, kan je bij de montage onnodig veel tijd verliezen.”

Ontzorgen 4.0

Jeveka gaat nog verder en kan de klant ook bij het logistieke proces helpen. “Onze adviseurs zijn experts op vlak van voorraadbeheer en automatisatie van logistieke processen. Ze starten met een grondige analyse van de specifieke situatie bij de klant en komen zo tot een unieke, werkbare oplossing”, sluit Opentij af. “We houden daarbij één doel voor ogen: het juiste materiaal moet op elk moment ter beschikking zijn, zonder daarvoor een onnodig grote voorraad aan te leggen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details