Platform over productie- en procesautomatisering
Indumation 2019 – WERMA onthult de nieuwste evolutie in signaaltechnologie: EvoSIGNAL

Indumation 2019 – WERMA onthult de nieuwste evolutie in signaaltechnologie: EvoSIGNAL

WERMA presenteert tijdens Indumation voor de eerste keer in de Benelux ‘EvoSIGNAL’, de nieuwste evolutie in de signalisatietechnologie. Met deze doorbraak brengt WERMA een eenvoudige oplossing voor het vinden van de juiste signalisatie. Het gebruiksvriendelijke, modulaire systeem dekt vrijwel alle toepassingsvelden, zodat iedereen eenvoudig en snel de ideale signaalopstelling kan selecteren. Op de beurs demonstreert WERMA eveneens zijn systemen in procesoptimalisatie. Ze bieden een concreet antwoord op de uitdagingen van Industry 4.0, digitalisering en netwerking.

Registreer voor gratis toegang

Indumation is de grootste vakbeurs voor Industriële Automatisering in België en vindt plaats van 6 tot 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo.

EvoSIGNAL – de evolutie begint!

Tot nu toe was het kiezen van het juiste toestel vaak een uitdaging en complex vanwege het groot aantal beschikbare varianten. Met EvoSIGNAL hebben we nu een pasklaar antwoord. Met deze oplossing is  het vinden van de juiste signalisatie eenvoudiger dan ooit! In slechts enkele stappen worden klanten naar het juiste product geleid. Door het aantal varianten terug te brengen tot 20% vermindert het aantal artikelnummers. Dankzij EvoSIGNAL worden onjuiste aankopen en tijdrovende retourprocedures nu verleden tijd. De nieuwe WERMA producten, verkrijgbaar in 3 maten (mini/midi/maxi), zowel akoestisch als optisch en combineerbaar met een uitgebreid gamma aan montagebeugels dekt alle toepassingsgebieden. Modulair, eenvoudig en duidelijk gestructureerde signalisatie maakt EvoSIGNAL de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signaleringstechnologie. Momenteel kan alleen EvoSIGNAL dit bereiken!

WERMA’s systemen voor procesoptimalisatie

Tijdens Indumation presenteert WERMA eveneens oplossingen die Industrie 4.0, digitalisering en netwerken tastbaar maken en die onmiddellijk in de praktijk worden geïmplementeerd. Machines, handmatige werkstations of FIFO-flow racks worden uniek verbonden dankzij draadloze communicatiesystemen en optimaliseren industrie, productie en logistiek.  Het zijn retrofit, out-of-the-box oplossingen die stilstanden voorkomen en drastisch verlagen.

WERMA’s systemen voor procesverbetering:

– StockSAVER: implementeert Kanban 4.0 in productielogistiek.

– SmartMONITOR: slim systeem voor het verzamelen en monitoren van gegevens voor machines.

– AndonSPEED: uniek Andon-systeem voor het optimaliseren van processen in handmatige werkstations en logistieke omgevingen.

10-jarig bestaan WERMA Benelux

Naast alle slimme ideeën die u zal verkrijgen op onze stand verheugen wij ons ook op uw bezoek om alvast te klinken op het 10-jarig bestaan van WERMA Benelux in 2019 en dit met ons eigen artisanaal gebrouwen WERMA bier.

Welkom in hal 5 / stand 5-60 , Indumation, Xpo Kortrijk België.

Registreer voor gratis toegang

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details