Platform over productie- en procesautomatisering
Intelligent energiebeheer met de nieuwe IoT-gateway RevPi Flat

Intelligent energiebeheer met de nieuwe IoT-gateway RevPi Flat

Het opent nieuwe, kosteneffectieve en flexibel aanpasbare toepassingsgebieden, vooral voor de energiesector.

De RevPi Flat maakt indruk met zijn compacte en platte ontwerp met twee afzonderlijke Ethernet-interfaces en 8 GB intern eMMC-flashgeheugen. Daarnaast beschikt het apparaat over twee RS485- en twee USB 2.0-interfaces en is het naast een analoge ingang ook voorzien van een digitale en een analoge uitgang.

Verder is in de RevPi Flat een TPM (Trusted Platform Module) met uitgebreide beveiligingsfuncties geïntegreerd, die gegevensbescherming, veilige opslagprocessen en bescherming tegen externe software- en hardwareaanvallen biedt.

De module ondersteunt communicatie via Wireless M-Bus en is Bluetooth en WiFi compatibel. Het besturingssysteem is een aangepaste, vooraf geïnstalleerde Raspbian met realtime patch. Dankzij het open platformconcept (inclusief volledige rootrechten) garandeert de RevPi Flat maximale ontwerpvrijheid.

Individuele applicaties kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd en maken de uitvoering van een grote verscheidenheid aan projecten mogelijk. Bijvoorbeeld het opzetten van een modern, gedecentraliseerd energiebeheersysteem of het optimaliseren van bestaande processen.

Zo is het mogelijk om energie specifieke waarden te registreren, procesrelevante gegevens weer te geven en stamgegevens en onderhoudslogboeken te beheren. Fotovoltaïsche, windenergie- en zonne-energiecentrales kunnen worden aangestuurd en bewaakt, wat een vlotte workflow garandeert. Ook op het gebied van e-mobiliteit is een breed scala aan toepassingen mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details