Platform over productie- en procesautomatisering
LAPP investeert in groeistrategie

LAPP investeert in groeistrategie

Als de nieuw benoemde Commercieel Directeur en Country Manager zal Sjoerd van Schaick doorgaat met het vergroten van het marktaandeel en de verkoop van LAPP’s hoogwaardige producten en diensten.

Om het marktaandeel nog beter te kunnen vergroten met betrekking tot strategische en structurele uitdagingen voor de toekomst, heeft Sjoerd van Schaick per 1 februari 2024 de verantwoordelijkheid aanvaard als Commercieel Directeur en Country Manager bij LAPP Benelux.

Sjoerd van Schaick heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Tilburg en een Executive MBA aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit in Rotterdam.

In het afgelopen decennium heeft Sjoerd verkoop- en verkoopmanagementrollen vervuld op het gebied van connectiviteit. Enkele van Sjoerd’s eerdere functies zijn onder andere Director of Sales – Global Accounts EMEA & APAC voor Wesco en Channel & Business Development Manager EMEA voor Belden.

“De markt is voortdurend aan verandering onderhevig, dus we moeten onze positie in de markt zekerstellen door te investeren in onze klanten. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze klanten beter begrijpen om hen te helpen de juiste oplossingen te vinden,” zegt Sjoerd. “Naast de mogelijkheid voor onze klanten om via onze online kanalen te bestellen, is het van groot belang hen te ondersteunen met op maat gemaakte diensten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.”

Sjoerd zal de dochteronderneming LAPP Benelux leiden. Hij en zijn team zullen werken aan een groeistrategie die LAPP in staat zal stellen meer marktaandeel te verwerven in de Benelux. Een kernelement zal zijn het verhogen van de verkoop en uitbreiding binnen bestaande en nieuwe klanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details