Platform over productie- en procesautomatisering
MA-IT MyAutomation ontvangt QKP-certificaat 2020 van B&R Industriële Automatisering

MA-IT MyAutomation ontvangt QKP-certificaat 2020 van B&R Industriële Automatisering

Op 3 september jl. ontving Aram Malas, managing director van MA-IT MyAutomation, uit handen van Piet Tak (managing director B&R Industriële Automatisering) het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2020’. Sinds 2018 is MA-IT als B&R partner gecertificeerd.

Aram Malas is trots op dit partnership en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en bijscholen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt MA-IT haar diensten aan.

Piet Tak kijkt terug op inmiddels 2,5 jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die MA-IT medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. We zien in MA-IT een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst.

bnr-pr-20009-ma-it-myautomation-ontvangt-qkp-certificaat-2020-van-br-industriele-automatisering2-kopieren

Van links naar rechts Aram Malas (MA-IT) en Piet Tak (B&R)

 

Wico Reineman, sales engineer voor Noordoost-Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met MA-IT. Hij is erg tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. We voeden elkaar met nieuwe ideeën om de kennis en ervaring van MA-IT optimaal in te laten zetten door B&R klanten.

Een goed voorbeeld van deze samenwerking is de demo van een limonadefabriek die MA-IT dit jaar heeft ontwikkeld en opgesteld in hun Automation Campus in Deventer. De besturing en procescontrole van dit project is uitgevoerd met B&R hardware en APROL, de proces- en fabrieksautomatiseringssoftware van B&R. Deze demo leent zich uitstekend voor test-, demonstratie- en opleidingsdoelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details