Platform over productie- en procesautomatisering
Meer dan alleen gemeten waarden

Meer dan alleen gemeten waarden

Data is het nieuwe goud. Meetinstrumenten met Heartbeat Technology™ denken zelf mee ter ondersteuning van de operator. Deze instrumenten leveren niet alleen nauwkeurige metingen, maar ze bieden bovendien een schat aan informatie en inzichten over het instrument zelf en over het proces.

De huidige generatie meetinstrumenten zijn, dankzij hun verhoogde prestaties van micro-elektronica, compacte computers geworden. Zo gebruiken ze niet alleen de meetwaarden, maar leveren u ook de andere extra meetwaarden. Heartbeat Technology™ gebruikt deze meetwaarden voor diagnose-, verificatie- en monitoringdoeleinden.

Een breed gamma

Heartbeat Technology™ is beschikbaar voor vele meettechnologieën van Endress+Hauser: niveau-, debiet-, temperatuur- en vloeistofanalyse.

Realtime diagnostiek

Met Heartbeat Diagnostics controleren apparaten zichzelf continu, op de achtergrond maar met duidelijke signalen over hun status gekoppeld aan precieze instructies. Dit maakt dat u kunt besparen op onderhoud, zeker bent van een veilige werking van de installatie met verlengde testcycli.

  • Permanente monitoring tot 80 sensorsignalen
  • Tot 98% diagnostisch dekking: minimale hoeveelheid gevaarlijke onontdekte λDU
  • Diagnose met de gebruikelijke tekstberichten volgens NAMUR NE 107

Verificatie door eenvoudigweg op een knop te drukken

Heartbeat Verification valideert de functionaliteit van het meetapparaat tijdens verplichte testproeven zonder enige demontage en genereert automatisch een testprotocol. TrustSens temperatuursensoren kunnen zelfs een inline traceerbare zelfkalibratie doen met als resultaat een verhoging van de beschikbaarheid van de installatie terwijl het de processen veiliger maakt.

Monitoring van trendparameters

Procesinvloeden die een negatieve impact hebben op de nauwkeurigheid van de meting van de sensor worden vroegtijdig gedetecteerd via Heartbeat Monitoring. De intelligente analyse van apparaatspecifieke trendparameters maakt procesoptimalisatie en voorspellend onderhoud mogelijk.

  • Micropilot niveaumeetinstrumenten detecteren de vorming van aanslag en schuim gebaseerd op de sterkte van het gereflecteerde signaal.
  • Coriolis debietmeters detecteren corrosie, cavitatie, aanslag of ingesloten gas door het oscillatiegedrag van de meetbuis.
  • Liquiline transmitters berekenen prestatie-indicatoren, die operatoren helpen om het onderhoud van de fabriek of de productie-eenheid te optimaliseren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details