Platform over productie- en procesautomatisering
Micropomp met hoge prestatie

Micropomp met hoge prestatie

De nieuwe micromembraangaspomp type NMP830 HP levert een uitstekende prestatie qua capaciteit, druk en zuigkracht en dat in een zeer compact formaat. Ideaal voor toepassingen in medische apparatuur en voor gasanalyse. 

Deze nieuwe HP serie realiseert een verhoging in capaciteit van 33% ten opzichte van de standaard NMP850 en 44% ten opzichte van de standaard NMP830. Het is een compact ontwerp met slechts een breedte van 31 mm. De pomp heeft een vrije flow van 5,5 l/min. voor de enkelkops versie en 10 l/min. voor de dubbelkops versie. Verder is de pomp ontworpen voor een druk tot 3 bar g en een vacuüm van 200 mbar abs..

De KNF micromembraangaspomp NMP830 HP levert uitstekende prestaties qua capaciteit, druk en zuigkracht in een zeer compact formaat.

Hoge flow, laag geluidsniveau

Mede door zijn compacte afmetingen en hoge prestatie leent de NMP830HP zich uitstekend voor toepassingen bij patiëntbewaking, behandeling van wonden en beademingsapparatuur waar een compacte pomp wordt vereist met een hoge flow en laag geluidsniveau. De pomp is leverbaar met één of twee pompkoppen, met borstelmotor of met borstelloze motor in tweedraads- of vierdraads uitvoering. Standaard is de pomp leverbaar met EPDM en PPS als materialen die met het medium in contact komen, maar zoals alle KNF pompen, kunnen we ook hier de pomp op klantspecificatie aanpassen. 

Deze dubbelkopsversie kan in parallel gekoppeld worden om een hoger debiet te bekomen of voorzien worden van de 2 pompkoppen in serie zodoende een dieper eindvacuum te behalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details