Platform over productie- en procesautomatisering
Naar een digitale,  geconnec­teerde en slimme industrie

Naar een digitale, geconnec­teerde en slimme industrie

Het automatiseren en digitaliseren van verschillende bedrijfsprocessen is zonder twijfel de meest complexe en nooit eindigende uitdaging waarmee een productieonderneming nu en in de komende jaren zal geconfronteerd worden. Het antwoord op deze uitdaging is een continu proces van leren, oriënteren, toetsen, bijsturen en vervolmaken. Dat maakt een evenement als ABISS tot de gelegenheid bij uitstek om in aanraking te komen met nieuwe kennis en inzichten om de juiste acties te (blijven) ondernemen. De editie 2019 vindt plaats op donderdag 3 oktober. Mis uw afspraak met de toekomst niet.

Het aantal bedrijfsprocessen in een productiebedrijf is enorm: planning, onderhoud, prototyping, kwaliteitscontrole, HR, aankoop …. Dat maakt de uitdaging om te gaan digitaliseren net des te groter. Het brengt immers een grote complexiteit met zich mee en vraagt om kennis van zaken, interne samenwerking en de nodige budgetten. Het constant opbouwen van kennis, nieuwe applicaties en overleg is een blijvend engagement voor het bedrijf, niet alleen voor het management maar ook op de werkvloer. Iedere bedrijfsunit heeft echter zijn eigen behoeftes, criteria naar uitvoerbaarheid en performantie. Elke digitaliseringsstap moet daarom passen in een perfect georkestreerd geheel. ABISS 2019 is het moment bij uitstek om kennis te maken met zowel de juiste technologie als de juiste partners voor een totale of gedeelte integratie van digitalisering. U zal er als bezoeker getrakteerd worden op demo’s van ettelijke bedrijven en een overzichtelijke stand van zaken krijgen om makkelijker de knoop door te hakken en de passende keuzes te maken.

Expert classes

Digitaliseringsprojecten zijn complex, duur, tijdrovend en hebben een gigantische impact op het businessmodel. Bedrijven die de eerste stappen zetten, of reeds in een verder stadium zitten, hebben nood aan betrouwbare partners voor technologie, begeleiding, implementatie, opleiding en ondersteuning. En aan informatie. ABISS is intussen aan zijn vierde editie toe. In elk daarvan heeft de uitwisseling van kennis en praktijkervaringen in digitalisering centraal gestaan. Ook dit jaar is dat niet anders en heeft organisator Invent Media weer diverse experten gestrikt die u op een korte tijdsspanne helemaal wegwijs maken in een bepaalde materie. Het programma van de Expert Classes zag er bij het ter perse gaan van het magazine als volgt uit.

• 10 u.: Maximum rendement uit technologie bij digitale transformatie, Serge Audenaert (Agoria)

• 10.30 u.: Van geconnecteerde productie-installaties tot artificial intelligence: meer dan geavanceerde statistieken?, Korneel Verleden (Beaulieu International Group)

• 11 u.: Digitalisatietraject Duracell Aarschot, Paul Nuyts (Duracell)

11.30 u.: State of the art XR and AI application for industry: game engines, powering industrial production, Steven Van Luchene (Howest)

• 11.30 u.: State of the art XR and AI application for industry: deploying AI solutions in the cloud, Nathan Segers (Howest)

• 11.30 u.: State of the art XR and AI application for industry: hands-on business innovation in collaboration with game technology start-ups, Michiel Houwen (DAE Studios)

• 14 u.: Virtuele validatie als enabler voor versnelde go-live, the closed loop digital twin@work, Andries Tacq (Ceratec)

• 14.30 u.: Een praktijkvoorbeeld van digitale ondersteuning, Rudi Sys en Paul van Medegael (Bosch Tienen)

• 15.30 u.: Vooraleer u digitaal begint te innoveren …, Jan Sonck (Proximus)  


Praktische info

Waar? Kortrijk Xpo

Wanneer? Donderdag 3 oktober

Openingsuren? Van 9 u. tot 17 u.

Tickets? Gratis mits registratie via de website

Meer info? www.networkevent.be/abiss

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details