Platform over productie- en procesautomatisering
Neoception Asset Tracker

Neoception Asset Tracker

De Neoception Asset Tracker biedt monitoring van uw productieproces in de cloud. RFID lezers uit het IDENTControl System van Pepperl+Fuchs gebruiken tags om assets te identificeren, waarop de specifieke informatie van het object via een gateway naar de Neoception Cloud gestuurd wordt. Deze data kan altijd geraadpleegd worden. Zo wordt een gedetailleerd overzicht over het productieproces behouden, waardoor plannen makkelijker wordt.

De informatie die via de RFID Read Heads uitgelezen wordt, wordt via de IoT Gateway naar de Neoception Cloud gestuurd, waar het altijd beschikbaar blijft.

Het aantal keer dat bepaalde componenten in het productieproces ingezte worden kan via RFID bijgehouden worden, zodat een precies overzicht gecreëerd wordt van de huidige inzet van grondstoffen in de fabriek. De generieke cloudgebaseerde RFID oplossing maakt het mogelijk om de onderhoudsnood van een breed palet aan productieinstallaties te monitoren. Naast het verbeteren van de betrouwbaarheid en de autonomie biedt dit ook bijkomende voordelen.

RFID lezers uit het IDENTControl System van Pepperl+Fuchs gebruiken tags om goederen te identificeren. Deze specifieke data wordt via een gateway naar de Neoception Cloud gebracht. Gebruikers kunnen deze informatie ten alle tijde en overal raadplegen. Meerdere instellingen zoals de configuratie van de specifieke assets en het verwerken van notifications kunnen ook aangepast worden op de intuïtieve gebruikersinterface.

Het systeem kan specifiek aangepast worden aan de eisen van elke productiefaciliteit. Zo is het perfect mogelijk om grenswaarden in te stellen voor het aantal cyclussen een bepaald goed maximaal kan ingezet worden. Als dat overschreden wordt, volgt een notificatie. Dit maakt het eenvoudig om onderhoud van apparaten in te plannen en voorkomt stilstand van de installatie. Het is ook mogelijk om meerdere productielijnen in het het systeem op te nemen. De gebruiker kan statussen opvragen en naar hartelust tags koppelen aan of ontkoppelen van objecten, dit verloopt eenvoudig via het gebruikersscherm in de Neoception cloud.

Automatisering is onze wereld. Een perfecte applicatieoplossing is ons streven.

De bereidheid om ondernemersrisico´s te nemen, een pioniersgeest en een vast geloof in eigen inventieve krachten – het waren de fundamenten waarop Walter Pepperl en Ludwig Fuchs in 1945 hun radioreparatiebedrijf in Mannheim startten. Hun uitvinding van de benaderingsschakelaar enkele jaren later vormde het bewijs van hun kunnen. Het was tevens het startpunt van een succesverhaal dat bepaald is door hechte klantrelaties en innovatieve automatiseringstechnologieën en -processen. Zowel toen als nu, is onze focus doelbewust gericht op de individuele behoeften van elke klant. De nauwgezette communicatie met onze klanten is wat ons uiteindelijk heeft gemaakt tot een koploper op het terrein van de automatiseringstechnologie. Ons hoofddoel is het combineren van geavanceerde technologieën en uitgebreide diensten voor het optimaliseren van de processen en toepassingen van onze klanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details