Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuw product: service met APP

Nieuw product: service met APP

NORD DRIVESYSTEMS gaat mobiel: Met de NORDCON APP en de bijhorende “NORDAC ACCESS BT” Bluetooth-stick ontwikkelde de aandrijvingsspecialist een mobiele oplossing voor de inbedrijfstelling en service van alle NORD-aandrijvingen.

In het mobiele tijdperk verwachten klanten steeds vaker mobiele oplossingen voor een efficiënte plaatselijke behandeling van de geïnstalleerde aandrijftechnologie. NORD DRIVESYSTEMS komt tegemoet aan deze behoefte en ontwikkelde een app voor diagnose, analyse, bewaking en parametrisering van de NORD-aandrijfsystemen. De nieuwe NORDCON APP biedt samen met de NORDAC ACCESS BT Bluetooth-stick een mobiele inbedrijfstelling en serviceoplossing. Dit geeft gebruikers nieuwe mogelijkheden voor de besturing en optimalisatie van hun NORD-aandrijvingen. Dit versnelt de inbedrijfstelling, vereenvoudigt het onderhoud en maakt het mogelijk om storingen sneller te verhelpen. Hierdoor worden stilstanden en kosten verminderd.

Toegevoegde waarde voor de dagelijkse werking
De visualisatie via dashboard is handig voor de besturing van de aandrijving en de diagnose van storingen. Dankzij de helpfunctie en een snelle toegang tot de parameters, verloopt de instelling van de aandrijfeenheden eenvoudig en gemakkelijk. Bovendien heeft de app bijkomende praktische functies, zoals een back-up- en herstelfunctie voor de instelling van de aandrijving en een individueel configureerbare oscilloscoopfunctie voor de analyse van de aandrijving. De handleiding via video en de mogelijkheid om direct contact op te nemen met NORD Support ondersteunt de gebruikers bovendien bij hun werk.

Een oplossing voor mobiel gebruik
De NORDAC ACCESS BT fungeert als brug tussen het aandrijfsysteem en de app. De stick is aangesloten op de software via Bluetooth en wordt direct op de frequentieomvormer ingezet. Gebruikers hebben zo makkelijk toegang tot de informatie van de aandrijving en behouden de volledige controle over de toegang. De NORDAC ACCESS BT kan gebruikt worden zonder de app, bijvoorbeeld om parametergegevens op te slaan. Als de frequentieregelaar beschadigd is of de aandrijving vervangen moet worden, kunnen de originele parameters eenvoudig vanaf de stick worden geüpload. Overdracht van de parameters tussen een aandrijving en een PC is eveneens mogelijk.

NORDCON APP

Standalone gebruik van de NORDAC ACCESS BT Bluetooth-stick voor instelling van parameters

De NORDCON APP en NORDAC ACCESS BT zijn verkrijgbaar voor alle NORD-aandrijfelektronica en kunnen daarom ingezet worden bij decentrale frequentieregelaars, met schakelkastuitvoeringen en met de optionele modules. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-besturingssystemen in de App Store of in Google Play.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details