Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuw voor Industry 4.0

Nieuw voor Industry 4.0

Pepperl+Fuchs toont meerdere voorbeelden en manieren om succesvol uw digitale transformatie te realiseren.

Pixel-Plus is een eerste voorbeeld. Dit combineert de data uit multidimensionale TOF (“time-of-flight”) sensoren met signalen uit hoge resolutie kleurencamera’s. Dat creëert een digitale weergave van echte objecten. Deze “digital twins” bezorgen u diepgaande informatie die verder gaat dan wat enkel een camera- of  sensoroplossing zou kunnen.

Samen met het Linz Center of Mechatronics (LCM), presenteren we u ook een innoverende digitale benadering van hydraulische sinterpersen. Dat laat toe om grote energiebesparingen te realiseren. Bovendien is deze oplossing ook geschikt om in een cloudsysteem onder te brengen. Sensordata wordt zo altijd en overal beschikbaar gemaakt, wat op zijn beurt de mogelijkheid biedt om het machinepark te monitoren en onderhoudsacties optimaal in te plannen. Zo wordt ongeplande stilstand vermeden.

Vervolgens is er de joint venture 3D.aero, een samenwerking met Lufthansa-Technik. Die toont een hoog performante 3-D inspectie voor componenten voor de luchtvaart. Door de omvang van de meetobjecten, gaat de zeer nauwkeurige meetinfrastructuur naar het object in plaats van de ‘normale’ weg te volgen.

De ICE3 IO-Link mastermodule beschikt dankzij een geïntegreerde OPC UA server over een unieke eigenschap. Dit laat toe om end-to-end communicatie te realiseren vanaf het sensor/actuator niveau tot in de cloud, via het standaardprotocol van Industry 4.0. The MultiLink® technologie beschikt over een tweede communicatieweg, die parallel werkt met de kritieke realtime communicatie van het controleniveau.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details