Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe DIN-rail CliQ VA-reeks van Delta biedt efficiënte monitoring en onderhoud via lcd-display

Nieuwe DIN-rail CliQ VA-reeks van Delta biedt efficiënte monitoring en onderhoud via lcd-display

Delta PSU, marktleider in power supplies, lanceert binnen het DIN-rail-gamma een speciale CliQ VA-reeks. Deze nieuwe reeks is uitgerust met een geïntegreerde lcd-display met een instelbare alarmfunctie. De nieuwe units monitoren continu de uitgangswaarden en bewaken de verwachte levensduur. De CliQ VA-reeks is vooral geschikt voor veeleisende toepassingen binnen kritische processen in industriële omgevingen. In de Benelux wordt Delta DIN-rail verdeeld door A&C Solutions in Turnhout.

“Delta PSU is op het gebied van voedingen al meer dan 40 jaar een allroundspecialist en een echte voorloper. Innovatie en marktfocus staan bovenaan de agenda”, weet salesmanager Jan Van Dijck van Benelux-distributeur A&C Solutions. “De nieuwe CliQ VA-reeks kadert dan ook volledig binnen de ontwikkelingen in Industrie 4.0, waarbij de toenemende connectiviteit de monitoring van machines en processen zeer efficiënt maakt.”

Easy monitoring & maintenance

De lcd-display beschikt over een drietal functionaliteiten die de gebruiker informeren en alarmeren. Via de weergavemodus in de lcd-display scrolt de gebruiker makkelijk door waarden als uitgangsspanning, uitgangsstroom, verwachte levensduur van de elektrolytische condensator en de interne temperatuur. Het vooraf in te stellen onderhoudsalarm waarschuwt voordat de elektrolytische condensator de verwachte levensduur bereikt. De display geeft bovendien een foutmodus weer, waardoor de oorzaak van afwijkingen snel opgespoord worden.

Beschikbaar in de Benelux via A&C Solutions

Delta DIN-rail en panel-mount-voedingen worden in de Benelux verdeeld door A&C Solutions uit Turnhout. A&C Solutions heeft 20 jaar ervaring in huis op het gebied van voedingen en biedt technisch advies op maat voor klanten binnen de industrie. Daarnaast is A&C Solutions tevens een voorraadhoudende distributeur. De VA-reeks van Delta is verkrijgbaar via A&C Solutions in drie verschillende vermogens: 120W (DRV-24V120W1PN), 240W (DRV-24V240W1PN) en 480W (DRV-24V480W1PN).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details