Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe lading Factories of the Future op komst

Nieuwe lading Factories of the Future op komst

Hoe kunnen productiebedrijven zich wapenen tegen de uitdagingen van de toekomst? Hoe pakken ze dat aan en wie neemt in België het voortouw? Dat is opnieuw de insteek van de intussen vijfde editie van de Factory of the Future Awards. De uitreiking vindt plaats op 6 februari 2019 in Kortrijk Xpo.

De voorbije jaren hebben tal van Belgische bedrijven met ondersteuning van Made Different al de stap naar de toekomst gezet. Een Factory of the Future blinkt uit in de manier waarop ze met energie en materialen omgaat. Creatieve en betrokken werknemers werken er met een state-of-the-art productieapparaat in slimme en duurzame productieprocessen. Het resultaat: een wendbaar en futureproof bedrijf dat producten met een hogere toegevoegde waarde aflevert. Vandaag werpen die intense transformatieprojecten eindelijk hun vruchten af: dit jaar stelden uitzonderlijk veel bedrijven zich kandidaat om de titel in de wacht te slepen. Agoria en Sirris kijken er dan ook naar uit om heel wat prijzen uit te delen aan zij die er het beste in slaagden hun productie te optimaliseren. 

Uitreiking op 6 februari
Wilt u erbij zijn? Kom dan op 6 februari naar Kortrijk Xpo en laat u inspireren door de verhalen van deze succesvolle bedrijven. Tegelijk kunt u er uitgebreid netwerken en kennis en ervaringen uitwisselen met de boeiendste maakbedrijven die ons land rijk is. U pikt er meteen ook de Indumation beurs mee en de voorstelling van het IoT-platform MindSphere. Binnenkort volgt het volledige programma, maar u kunt zich nu alvast inschrijven via de website van Sirris.  

Factory of the Future Awards

De winnaars van de Factories of the Future 2018 krijgen binnenkort gezelschap van een resem nieuwe
bedrijven die de transformatie succesvol doorliepen.

Factory of the Future Awards

De uitreiking vindt plaats op 6 februari tijdens de beurs Indumation.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details