Platform over productie- en procesautomatisering
Nog comfortabeler, flexibeler en intuïtiever: Remote Access Next Generation

Nog comfortabeler, flexibeler en intuïtiever: Remote Access Next Generation

Toegang tot machines en systemen op afstand – wereldwijd: met het Remote Access Platform of RAP biedt SIGMATEK al geruime tijd een veilige, op web gebaseerde optie voor diensten op afstand. Of het nu gaat om monitoring, onderhoud op afstand, foutopsporing, initiële opstart, software-updates of insights. Met behulp van een cloud platform dat 24/7 veilige toegang (VPN) mogelijk maakt, kunnen fabrikanten de efficiëntie van hun machines en systemen maximaliseren.

In de nieuwe versie van de op browser gebaseerde oplossing op afstand wordt nog meer aandacht besteed aan de behoeften van de gebruiker. Met een nieuwe grafische interface, verbeterde gebruikers beheer en de optie voor tweetraps authenticatie is het platform nog flexibeler en intuïtiever.

Met een overzichtelijke user interface kunnen eenvoudig gepersonaliseerde dashboards en machinepagina’s gemaakt worden – voor verschillende machinetypen, groepen, klanten en gebruikers. In de nieuwe “live view” is de actuele status van individuele machines zichtbaar.

“Machinekaarten”, die vergelijkbaar zijn met kwartet kaarten, bieden een snel overzicht van alle apparaten en kunnen individueel worden ontworpen. De visualisatie van de aangesloten machines kan via VNC of een webserver worden bediend alsof men zich direct op locatie bevindt.

Berichten en alarmen kunnen worden geconfigureerd via “Cloud Notify” en met “Cloud Logging” worden meer gedetailleerde inzichten in de machine getoont. De hier verzamelde gegevens of rapporten kunnen worden geëxporteerd voor verdere verwerking. Hierdoor kunnen belangrijke correlaties tussen proces gegevens worden weergegeven. De verbinding met de RAP (Remote Access Platform) kan worden gemaakt via een router (Ethernet, 4G of Wi-Fi) of via SIGMATEK CPU’s met de uitbreiding van het besturings systeem Remote Access Embedded. Voor mobiele toegang is de SIGMATEK Connect-app beschikbaar.

SigmaControl

Met jarenlange ervaring in industriële besturingstechniek levert SigmaControl gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als SIGMATEK, COPA-DATA, KONTRON en KOLLMORGEN. De uitgebreide kennis van zaken op met name motion control gerelateerde oplossingen en de klantgerichte aanpak leiden tot de kostenbesparende oplossingen die bijdragen aan succes.

SIGMATEK

In 1988 is in Lamprechtshausen bij Salzburg SIGMATEK opgericht. De afgelopen jaren hebben vele innovatieve ontwikkelingen tot evenveel baanbrekende besturingsoplossingen geleid. SIGMATEK ontwikkelt en produceert hardware zoals besturingssystemen, PLC’s, Motion Controllers, Servo-systemen, Visualiseringunits en Industriële PC’s. Ook de bijbehorende Software zoals programmering- en servicetools komen van de R&D afdeling van SIGMATEK. Momenteel werken er ca. 500 hooggekwalificeerde medewerkers. Innovatie, hoge kwaliteit, Europese productie en service zijn maatgevend voor het succes van SIGMATEK, die heden ten dage kantoren heeft in Europa, US, China en Korea. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van diverse distributeurs in de meest belangrijke internationale industriële centra.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details