Platform over productie- en procesautomatisering
Onbeperkte mogelijkheden om in je behoeften te voorzien met IXON Cloud en de Component SDK

Onbeperkte mogelijkheden om in je behoeften te voorzien met IXON Cloud en de Component SDK

Met de Component Software Development Kit (Component SDK) kun je je eigen componenten voor IXON Cloud maken.

Naast toegang op afstand biedt IXON talloze mogelijkheden om je IIoT platform aan te passen aan elke business case. Kies uit een uitgebreide bibliotheek van vooraf gebouwde componenten in de IXON Studio en maak je eigen machinedashboards met de drag & drop editor. Alles bij de hand om precies dat te maken waar jij naar op zoek bent. Of, bijna alles.

Er is altijd een kans dat je een specifiek onderdeel nodig hebt dat nog niet bestaat. In dat geval is het handig als je zo’n component gemakkelijk zelf kunt ontwikkelen, voor je eigen specifieke behoeften. Daarom introduceert IXON de Component SDK. Maak gebruik van deze ultieme flexibiliteit en creëer je eigen inzichten om aan je huidige en toekomstige behoeften te voldoen.

Creëer je eigen componenten voor IXON Cloud

De Component SDK zorgt ervoor dat je niet beperkt bent tot de componentenbibliotheek in IXON Cloud. Je kunt hiermee je eigen component maken, zodat deze precies is afgestemd op het soort informatie dat je in je dashboards wilt laten zien. Programmeer je custom component om machinedata, die zijn opgeslagen in de IXON Cloud, te combineren met externe databronnen, bijvoorbeeld uit een ERP systeem.

Software development kit voor eenvoudige en veilige ontwikkeling

De Component SDK maakt het ontwikkelen van je eigen componenten eenvoudig en veilig. Je componenten worden gehost in IXON Cloud, hebben een ingebouwd versiesysteem en kunnen lokaal worden ontwikkeld. De development kit wordt geleverd met een boilerplate, framework, templates, simulator app en deployment tools. Zo maak je eenvoudig je eigen specifieke componenten: 

  1. Download en installeer de Component SDK
  2. Programmeer je custom component met bijv. VueJS, een javascript framework
  3. Test het component lokaal in de simulator
  4. Publiceer het component naar je bibliotheek in je IXON Cloud portaal
  5. Voeg het component toe aan je dashboard.

Als je hulp nodig hebt om je idee uit te werken of vragen hebt tijdens de uitvoering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details