Platform over productie- en procesautomatisering
Ook voor kabelrupsen kun je bij HELUKABEL terecht

Ook voor kabelrupsen kun je bij HELUKABEL terecht

Kabelrups, katrollenbaan, kabelketting, energieketting, bewegende kabelgoot, kabelsleepketting, cable chain, dragchain, E-ketting, kabel- en slangdrager, er zijn net zoveel namen voor kabelrupsen als er toepassingen en oplossingen zijn. Lineaire beweging in geautomatiseerde machines is wijdverbreid in bijna elke sector van de industrie.

Van robots, palletiseer- en depalletiseermachines tot verpakkingsmachines aan het einde van de productielijn, de efficiëntie die wordt verkregen met automatisering is de norm geworden. De langdurige, herhaalde belasting die wordt gezien in kabelrups systemen vereist een hoog niveau van kennis op het gebied van zowel kabelontwerp als systeemtechniek.

Aangezien er geen internationale standaard is met betrekking tot het mechanisch ontwerp bij de verschillende fabrikanten van kabelrupsen, vergelijkbaar met een rechthoekige connector of pin- en hulsconnector, kan het behoorlijk verwarrend worden voor een eindgebruiker of ontwerpingenieur. Online configurators zijn handige tools, maar ze behandelen niet altijd de volledige reikwijdte van de toepassing. Het begrijpen van de toepassing vanuit een hoog niveau, vanuit een systeemperspectief, is hoe HELUKABEL advies geeft over nieuwe ontwerpen aan onze klanten.

EKD Systems, een dochteronderneming van HELUKABEL, levert op maat gemaakte, kant-en-klare en geassembleerde kabelrups totaalsystemen van staal, roestvrij staal en kunststof. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het identificeren van de beste kabelrupsoplossing voor uw specifieke toepassing en om eventuele vragen te beantwoorden die u zou kunnen hebben.

Of neem contact op met het team van HELUAKBEL voor meer advies, zij helpen je graag verder!

Telefoonnummer +31 (0)495 499 049 of stuur een mail naar [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details