Platform over productie- en procesautomatisering
Oplossingen voor industriële reiniging

Oplossingen voor industriële reiniging

Ondernemers die het maximum willen halen uit hun productiefaciliteiten, installaties en machines, optimaliseren best de organisatie van alle noodzakelijke reinigingstaken. De juiste reinigingsapparatuur inzetten voor elke specifieke opdracht ligt mee aan de basis van het beste resultaat.

Dé industrie bestaat niet, wel veel verschillende industrieën. Elk van die sectoren heeft zijn eigenheden, zijn uitdagingen. Een verschillend machinepark, andere onderdelen, andere werkplekken, zowel binnen als buiten. Logisch dat voor de reiniging en instandhouding van die veeleisende toepassingsgebieden, geopteerd moet worden voor complete, taakgerichte en betrouwbare reinigingsoplossingen. Of het nu voor de reiniging van transportbanden is, of voor het schoon houden van opslag- en distributiezones, Kärcher biedt een ruim assortiment industriële reinigingsoplossingen.

Met systeem
Elke industriële branche is complex. Daarom moeten reinigingsopdrachten systematisch aangepakt worden. Een systeem realiseren dat maximale efficiëntie en rentabiliteit combineert, vereist knowhow en ervaring. Als wereldmarktleider in reinigingstechnologie is dat precies waarover Kärcher ruimschoots beschikt. Een intelligent reinigingsbeheer draagt bij aan een verhoogde rentabiliteit. Inderdaad, wie zegt proper bedrijf, zegt hoge kwaliteit. De innoverende, duurzame reinigingsoplossingen van Kärcher liggen dan ook mee aan de basis van een optimaal onderhoud van elke industriële installatie.

Reinigingsapparatuur

Conform normen en vereisten
Wie deze reinigingsoplossingen voor specifieke productieomgevingen gebruikt, respecteert in één tijd de geldende hygiëne- en veiligheidsnormen. Zo biedt Kärcher tevens gerichte oplossingen voor kritieke ATEX-zones, voor gevaarlijke zones met extreme temperaturen en gelimiteerde toegang. Deze professionele reinigingstoestellen klaren niet alleen de klus, ze leveren ook een aanzienlijke tijdwinst op, zodat ondernemers zich snel weer kunnen focussen op hun prioriteiten.

Reinigingsapparatuur

De kracht van water
Eén van de grootste uitdagingen op vlak van reiniging is het elimineren van gevaarlijke substanties. Ongeacht of het gaat om explosieve stoffen, stoffen die de gezondheid in gevaar brengen, oliën, vetten of andere hardnekkige vervuilingen, de industriële reinigingsoplossingen van Kärcher leveren veilig, doeltreffend en zonder machines of infrastructuur te beschadigen, het gewenste propere resultaat. Tegen extreem hardnekkige vervuilingen is het nog altijd het beste de kracht van water te gebruiken, uiteraard op die locaties waar dat technisch mogelijk is. Dankzij de Kärcher systemen op basis van hoge, zeer hoge en ultrahoge druk wordt alle vuil uiterst precies verwijderd, zelfs als het gaat om geschilderde oppervlakken of uitgehard beton.

Klaar voor gebruik
Uitermate belangrijk: de reinigingsoplos-singen van Kärcher kunnen worden gebruikt zonder dat daarvoor het productieproces stilgelegd moet worden. Daarbij komt nog dat alle Kärcher reinigingsmachines snel ingezet kunnen worden en bijzonder gebruiksvriendelijk zijn.

Reinigingsapparatuur

Een antwoord op elke reinigingsvraag
Kärcher biedt industriezuigers voor fijn stof en grof vuil, voor vaste substanties en vloeistoffen, in mobiele of stationaire uitvoering. Er zijn de hogedrukoplossingen, eveneens mobiel of stationair voor integratie in het productieproces, met werkdrukken vanaf 350 bar tot liefst 2.800 bar. Oplossingen voor individuele configuratie kunnen zelfs worden aangeboden met een ultrahoge druk tot 4.000 bar. Een oplossing voor cryogeen reinigen zoals de Ice Blaster, verwijdert veilig de meest diverse residu’s van delicate oppervlakken. Ook voor het grondig reinigen van recipiënten als tanks, silo’s, (meng)vaten, containers en reactoren is Kärcher het aanspreekpunt voor een reinigingsoplossing op maat.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details