Platform over productie- en procesautomatisering
OSC interfacetechnologie voor configuratie op locatie

OSC interfacetechnologie voor configuratie op locatie

De OSC varianten van de serie IM(X) interfaceapparaten van Turck kunnen nu in het veld worden geparametreerd via draaicodeerschakelaars

Turck breidt de serie IMX interfaceapparaten uit met varianten die via draaicodeerschakelaars direct op het apparaat kunnen worden geparametreerd. De grenswaarden van de OSC-varianten (onsite configuration) kunnen zo eenvoudig in het veld worden ingesteld met behulp van een schroevendraaier. De toerentalbewakers, temperatuurmeetversterkers en tripversterkers zijn vooral nuttig in stand-alone toepassingen waar geen systeeminfrastructuur aanwezig is om parameters toe te wijzen vanaf een centrale locatie. Turck biedt zowel IMX12-OSC-varianten voor Ex-omgevingen als IM12-OSC-apparaten voor veilige omgevingen.

De OSC modellen bieden alle voordelen van de standaard IM12 en IMX12 interface apparaten. Ze voldoen aan SIL2 en zijn goedgekeurd voor dezelfde markten als de standaardapparaten. De IMX12 vereisen een montagebreedte van 12,5 mm in de schakelkast en zijn geschikt voor gebruik in gebieden tot ATEX Zone 2. De signaalaansluiting wordt uitgevoerd met schroef- of veerklemmen en de optionele voeding wordt aangesloten via de Powerbridge-connector op de achterkant.

Turck biedt in eerste instantie drie apparaattypes aan: de IM(X)-FI toerentalbewaker, de IM(X)-TI temperatuurmeetversterker en de IM(X)-AI analoge uitschakelversterker – elk met één kanaal.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details