Platform over productie- en procesautomatisering
Overvloed aan beurzen in het eerste kwartaal
Speciaal ingerichte themapleinen.

Overvloed aan beurzen in het eerste kwartaal

Nieuw jaar, nieuwe beurzen. In het eerste kwartaal van 2024 staat er meteen weer een hoop mooie beurzen op het gebied van industriële automatisering en verpakkingstechnologie op de planning, waaronder Stocexpo, Maintenance, Pumps & Valves, Empack, ESEF Maakindustrie en natuurlijk de welbekende TechniShow. We vertellen je waarom deze zeker een bezoekje waard zijn. 

De TechniShow als ontmoetingsplaats.

In maart is het weer zover: de parel van de beurzen voor de innovatieve industriële productietechnologie gaat van start. Tussen 12 en 15 maart 2024 vindt namelijk de TechniShow plaats in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Ruim 325 exposanten laten hun nieuwste technieken, innovaties en oplossingen stralen. Met het thema ‘De Maakindustrie van Morgen’ staat een kijkje in de toekomst centraal.

Thema’s van de TechniShow

De beurs biedt dit jaar een podium voor een aantal belangrijke thema’s, waaronder ketensamenwerking, arbeidsmarkt, digitalisering, duurzaamheid en smart industry. Het programma biedt daarom veel variatie. Zo zijn er speciaal ingerichte themapleinen (het nieuwe productie-automatiseringsplein bijvoorbeeld), verzorgen experts themarondleidingen en kun je veel innovaties bekijken. Van robots tot bewegende machines.

De maakindustrie van morgen.

De TechniShow legt een sterke nadruk op talentontwikkeling, met initiatieven als de Loopbaanstraat en de nieuwe Start-upstraat. Dit geeft voor bezoekers een inkijkje in carrièremogelijkheden en de ondernemers van de toekomst. Ook is er een themaplein Additive Manufacturing waarin het 3D-proces in het zonnetje wordt gezet. Of ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen in automatisering, digitalisering en smart industry? Dan kun je terecht op het automatiseringsplein. Kortom: waar je interesse ook ligt, de beurs biedt iedere bezoeker iets dat aansluit bij zijn of haar interesse.

Verbinding van industrieën

Tijdens de beurs komen veel experts uit de maakindustrie samen. En dat zorgt voor verbinding. Deze editie belooft dan ook een unieke kans voor professionals uit verschillende industrieën om elkaar te ontmoeten en om de nieuwste ideeën en innovaties te bespreken. De TechniShow vindt tegelijkertijd plaats met de vakbeurs ESEF Maakindustrie. Het voordeel? Je hebt ‘make and buy’ onder één dak. Dat zorgt voor een gouden combinatie van industriële productietechnologie, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Een fijne plek waar bedrijfsleven, onderzoek en overheid samenkomen voor demonstraties, innovaties en natuurlijk om te netwerken 

Innovatieve machines op de beurs.

Een volle beurzenkalender

De TechniShow is niet de enige beurs die op de planning staat in het eerste kwartaal van 2024. Zo vindt op 12 en 13 maart de Stocexpo plaats in Ahoy Rotterdam, op 20 en 21 maart de combinatie van Maintenance en Pumps & Valves in Antwerpen Expo en op 9,10 en 11 april Empack in de Evenementenhal Gorinchem. ESEF Maakindustrie is op dezelfde dagen als de TechniShow, deze beurs is op dezelfde locatie: Jaarbeurs Utrecht

Tijdens de Stocexpo staat de tankopslag- en energie-infrastructuurindustrie centraal. Het internationaal erkende evenement is een ontmoetingsplaats voor meer dan 3.700 terminals, havens, regelgevers, financiers, leveranciers van hernieuwbare brandstoffen en olie-, gas- en petrochemische producenten. De combinatie van Pumps & Valves en Maintenance breng het beste van twee werelden samen: het vakevent voor industriële vloeistof- en gastechnologie en de grootste ontmoetingsplaats voor productiegericht onderhoud. En tijdens Empack kom je natuurlijk alles te weten over de toekomst van de verpakkingstechnologie. Kortom, er is genoeg te beleven in het eerste kwartaal. Op welke beurs zien we jou terug?  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details