Platform over productie- en procesautomatisering
Pepperl+Fuchs introduceert volgende generatie overdruk- en drukregelsystemen

Pepperl+Fuchs introduceert volgende generatie overdruk- en drukregelsystemen

De nieuwe Bebco EPS® 7500 Serie Ex pzc / Type Z zet een nieuwe maatstaf voor wereldwijde drukoplossingen.

Pepperl+Fuchs, een wereldleider in procesautomatisering, ontwikkelde het geavanceerde Bebco EPS® -overdruk en drukregelsysteem, ontworpen voor klasse I of II/Div. 2 en Zone 2/22 omgevingen.

Het 7500 serie Ex pzc/Type Z overdruk- en drukregelsysteem kan volledig automatisch of handmatig worden uitgevoerd en zuivert de gemeenschappelijke behuizing van gevaarlijk gas of stof door een overdruk te creëren. Het handhaaft efficiënt de indeling van de afscherming in een niet-gevaarlijke zone. De 7500 draagt ATEX en IECEx certificeringen en staat op de UL-lijst. Het apparaat beschikt over uiterst compacte afmetingen: slechts 5.8 ” x 3.8 ” x 3.8 ” x 1.9 “.

“De nieuwe, compacte 7500-serie is eenvoudig in gebruik en biedt een absolute betrouwbaarheid en efficiëntie. Bij een volledige automatisering biedt het een uitstekende bescherming van de behuizing voor elektrische apparatuur zoals motoren, aandrijvingen, stuurborden en -kasten en gasanalysatoren,” aldus Kristen Barbour, Marketing Manager. “Of het nu om gas- of of stofbescherming gaat in de olie- en gas-, chemische, maritieme of offshore-industrie – de Bebco EPS 7500 kan gebruikt worden in de procesindustrie over de hele wereld, voor toepassingen die voorheen een zwaardere  en duurdere  explosieveilige bescherming vereisten”.

De 7500 Serie beschikt over intelligente automatische bewaking en drukregeling in de behuizing, met verdunnings- en continue doorstromingsfuncties. Het systeem maakt autonome aanpassingen en bezit een alarmuitgang voor een betrouwbare bescherming. Het is ontworpen in marien chromaat aluminium -waardoor het bestand is tegen de zware omstandigheden in veel toepassingen in de procesindustrie. De 7500 maakt gebruik van universele AC/DC-voeding en is verkrijgbaar voor paneelmontage of voor externe montage. Het grote aanraakscherm maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk terwijl ook status-LED’s, een staafdiagram voor druk en meerdere programmaselecties beschikbaar zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details