Platform over productie- en procesautomatisering
Pepperl+Fuchs verkent de toekomst van automatiseringstechnologie

Pepperl+Fuchs verkent de toekomst van automatiseringstechnologie

Pepperl+Fuchs en haar dochterondernemingen VMT en ecom pionieren met hun eerste virtuele vakbeurs “Digital Expo” in een compleet nieuw evenementformaat. Het gratis event vindt plaats van 19 tot 23 april 2021 en biedt nieuwe en bestaande klanten een compact en volledig digitaal overzicht van het actuele aanbod van producten en oplossingen van de specialist in industriële sensoren en explosiebeveiliging.

Het bestaande evenementenplatform van het bedrijf, www.your-future-automation.com, zal fungeren als de virtuele locatie. Dat is hetzelfde platform waar eerder de “Pepperl+Fuchs Online Summit” plaatsvond. De nieuwe Digital Expo heeft een nieuw format dat minder lijkt op een conferentiezaal, maar meer van een technologiebeurs. De nadruk ligt meer op interactie tussen gebruikers en de applicatiegerichte oplossingen. Tijdens het evenement, dat in het Duits en Engels zal worden gehouden, kunnen bezoekers zich verplaatsen door een virtuele showroom tussen de gedetailleerde, interactieve 3-D modellen.

Elke virtuele stand wordt aangevuld met informatie zoals video’s met uitleg, interviews met experts, technische white papers en andere digitale content. Alle exposities zijn vanaf 19 april 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk en tot 23 april staan de internationale experts van Pepperl+Fuchs klaar om via live chat uw vragen te beantwoorden. Na deze datum hebben de gebruikers nog steeds toegang tot het event platform.

Vier onderwerpen met betrekking tot industriële sensoren en explosiebeveiliging

In lijn met de slogan van het platform, “Your Future Automation”, behandelt de Digital Expo een breed scala aan veelbelovende onderwerpen die relevant zijn voor automatiseringstechnologie. De PXL+ Technologie, ontwikkeld door Pepperl+Fuchs en haar dochteronderneming VMT, zal een van de belangrijke hoogtepunten zijn. Met deze technologie kunnen 3D-puntenwolken gegenereerd worden met zoveel sensorgegevens – pixel plus informatie – als vereist is. Deze data geven de kleur, temperatuur en oppervlakte-eigenschappen van het gescand object weer. Een voorbeeld: robots in de automobielsector die over deze technologie beschikken, kunnen getraind worden om minieme lakschade te detecteren die niet zichtbaar is met enkel een 3-D-beeld. Deze technologie stelt gebruikers in staat een flexibel multi-sensorsysteem op te zetten, dat zowel bestaande oplossingen kan optimaliseren als compleet nieuwe toepassingen kan implementeren. Bij de PXL+-technologie vinden bezoekers een unieke virtuele beursstand, waar de bezoekers kunnen deelnemen aan een wedstrijd. Alle deelnemers maken kans op één van de vijf virtual reality headsets die door Pepperl+Fuchs weggegeven worden.

Alle onderwerpen van de eerste Pepperl+Fuchs Digital Expo opgelijst:

 De toekomst voor ogen – Vision Technology aangedreven door PXL+

  • Voorop in AGV’s- real life toepassingen en innovatieve technologieën
  • Deelnemen aan de IIoT-revolutie -Technologie, componenten en toepassingen
  • De Ex-evolutie vorm geven – Digitalisering, oplossingen en industriële communicatie in gevaarlijke omgevingen

“De oplossingen van de Pepperl+Fuchs Group staan in het teken van voortdurende technologische vooruitgang. Dat geldt ook voor de manier waarop onze evenementconcepten evolueren. We kijken ernaar uit om tijdens de Digital Expo nieuwe en bestaande klanten bij dit baanbrekend en interessant evenement te betrekken. De 3D-omgeving zal de grenzen tussen de analoge en digitale wereld doen vervagen,” aldus Dr. Michael Kleinkes, managing director van Pepperl+Fuchs’ dochteronderneming VMT.

Online inschrijving
Bezoekers kunnen zich gratis registreren voor de eerste Pepperl+Fuchs Digital Expo via www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr. Het evenement start op 19 april en wordt gehouden in het Duits en Engels.

Inschrijven voor de Digital Expo geeft de bezoekers ook gratis toegang tot de inhoud van de vorige Online Summit. Bezoekers die zich eerder bij het Pepperl+Fuchs event platform registreerden voor de Online Summit kunnen hun bestaande toegangsgegevens gebruiken om deel te nemen aan de Digital Expo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details