Platform over productie- en procesautomatisering
Produmize en Smart Factory toosten op partnerschap én lanceren data-connector voor CNC draai- en freesmachines, tijdens de Vakbeurs TechniShow.
Jelle Koning – Produmize.

Produmize en Smart Factory toosten op partnerschap én lanceren data-connector voor CNC draai- en freesmachines, tijdens de Vakbeurs TechniShow.

Smart Industry ambassadeur Produmize is een partnerschap aangegaan met het innovatieve bedrijf Smart Factory uit Haaksbergen. Tijdens de Vakbeurs TechniShow op 12 maart om 16.30 uur zal er, om dit te vieren, getoost worden op stand D015 in hal 11. Ook zal dan de Smart Factory oplossing voor CNC-machines op de Nederlandse markt worden gelanceerd.

Produmize is al enige jaren actief binnen de Nederlandse maakindustrie met innovatieve “out-of- the-box” Smart Industry-oplossingen gebaseerd op het real-time dataplatform van Thingsboard. Moderne productiemachines worden door Produmize rechtstreeks aangesloten op dit dataplatform. En oudere productiemachines worden eenvoudig voorzien van de Produmize IoT-box om deze aansluiting tot stand te brengen. Vervolgens wordt de verzamelde ontsloten data gepresenteerd in real-time dashboards en krijgt het MKB-productiebedrijf inzicht. Er kunnen data gedreven beslissingen genomen worden. Met de data kunnen processen geoptimaliseerd worden en kan het bedrijf verslimmen. Dit zorgt voor bijvoorbeeld kostenbesparing, efficiëntieverhoging en betere werkomstandigheden.

“De connector van Smart Factory gecombineerd met de app levert voor een moderne CNC-verspaner een nog eenvoudigere oplossing en is daarmee een mooie toevoeging aan ons portfolio” aldus Jelle Koning, CEO Produmize.

Frank Westervoorde, CEO en oprichter van Smart Factory, heeft samen met zijn team van ontwikkelaars enkele jaren gewerkt aan een state-of-the-art oplossing. Deze oplossing bestaat uit een connector en een app. De connector zoekt zelf de CNC-machines in het netwerk. Via een app op telefoon, tablet of pc geeft het de relevante data, real-time, weer. Hier gaat het om data als status, tijden maar ook welke CNC-file voor welk product op welk moment gebruikt is.

Frank Westervoorde – Smart Factory

Frank Westervoorde: “De ervaring van Produmize in de MKB-maakindustrie was voor ons doorslaggevend om met hen het partnerschap aan te gaan”.

De oplossing van Smart Factory is continu in ontwikkeling. Zo wordt op de Vakbeurs TechniShow de ERP-integratie getoond.  

De Vakbeurs Technishow en ESEF maakindustrie vinden samen plaats van 12 tot en met 15 maart in de Utrechtse Koninklijke Jaarbeurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details