Platform over productie- en procesautomatisering
Pumps & Valves en Maintenance 2020 krijgt nieuwe datum in het najaar

Pumps & Valves en Maintenance 2020 krijgt nieuwe datum in het najaar

woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020

Als organisator van Pumps & Valves en Maintenance 2020 volgen wij de uitzonderlijke situatie met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie op de voet.

De Belgische federale overheid besloot op 10 maart 2020 om drastische maatregelen te nemen om de verspreiding tegen te gaan en gaf het advies om indoorevenementen met meer dan 1.000 personen niet te laten doorgaan.

Deze evolutie, die volledig buiten de controle van Easyfairs viel, leidde tot de conclusie dat Pumps & Valves en Maintenance op 25 en 26 maart in Antwerp Expo niet kon doorgaan en dat wij genoodzaakt waren dit evenement te annuleren.
Easyfairs Belgium deed al het mogelijke om alternatieve oplossingen te vinden en de gevolgen tot een minimum te beperken. Zo werd een eerste alternatieve datum voorzien op woensdag 17 en donderdag 18 juni 2020 in Antwerp Expo.

Maar door de snel veranderende omstandigheden met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie en de maatregelen die daaruit voortvloeien, vrezen wij dat ook deze datum geen volwaardig alternatief kan worden voor de organisatie van Pumps & Valves en Maintenance 2020.

In samenspraak met onze exposanten en dankzij het verplaatsen van enkele externe events hebben wij dan ook beslist om Pumps & Valves en Maintenance 2020 opnieuw te organiseren op woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020 in Antwerp Expo.

Via deze e-mail bevestigen wij de nieuwe datum dan ook officieel.

Wij hopen samen met u dat we deze moeilijke periode snel achter ons kunnen laten. Daarom willen we samen met u bouwen aan een gezonde toekomst en staan wij garant voor een succesvolle Pumps & Valves en Maintenance 2020 op woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020.

Wij zullen in de loop van de komende dagen met elk van u contact opnemen om in deze uitdagende periode een aangepaste communicatiecampagne te bekijken voor 7 en 8 oktober.

Bedankt voor uw begrip en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details